Avrupa Ligi'nin en iyi 5'lerinde iki Fenerbahçeli

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Liginin en iyi 5lerinde iki Fenerbahçeli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 16:22

THY Avrupa Ligi'nde 2014-15 sezonunun en iyi 5'leri açıklandı. Fenerbahçe Ülker'den Sırp Bjelica en iyi birinci 5'te, ABD'li Goudelock ise en iyi ikinci 5'te yer aldı.

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden takımların basketbolcuları arasından 2014-2015 sezonunun en iyi birinci ve ikinci takımı belirlendi.

Avrupa Ligi'nin internet sitesinde yer alan haberde, İspanya'nın Madrid kentinde oynanacak dörtlü final öncesinde açıklanan listenin, on binlerce basketbolsever, gazeteci ve organizasyonda yer alan ülkelerin temsilcilerinin oylarıyla ve oyuncuların performanslarına göre belirlendiği ifade edildi.

GOUDELOCK EN İYİ İKİNCİ TAKIMDA
CSKA Moskova, Real Madrid ve Fenerbahçe Ülker'den ikişer oyuncunun bulunduğu takım kadrolarında, sarı lacivertlilerin Sırp uzunu Nemanja Bjelica en iyi birinci 5'te, ABD'li skoreri Andrew Goudelock ise en iyi ikinci 5'te yer aldı.

SPANOULIS 7. DEFA SEÇİLDİ
Olympiakos'un Yunan oyun kurucusu Vassilis Spanoulis'in art arda 5'inci olmak üzere 7'nci kez girdiği Avrupa Ligi'nin en iyi 5'lerinde, CSKA Moskova'dan Milos Teodosic dördüncü, Real Madrid'den Rudy Fernandez ve Barcelona'dan Ante Tomic üçüncü defa yer almayı başardı.

Haberin Devamı

İki takımın ilk 5'ine giren oyuncular şöyle:

Birinci takım:
Vassilis Spanoulis (Olympiakos), Milos Teodosic (CSKA Moskova), Nemanja Bjelica (Fenerbahçe Ülker), Felipe Reyes (Real Madrid), Boban Marjanovic (Kızılyıldız Telekom)

İkinci takım:
Nando De Colo (CSKA Moskova), Andrew Goudelock (Fenerbahçe Ülker), Rudy Fernandez (Real Madrid), Devin Smith (Maccabi Electra), Ante Tomic (Barcelona)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!