"Avrupa kupalarına katılma umudumuz azaldı"

Güncelleme Tarihi:

Avrupa kupalarına katılma umudumuz azaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2013 15:05

Alpaslan Erkoç, "Beşiktaş karşısında aldığımız mağlubiyetle Avrupa kupalarına katılma umudumuz azaldı" dedi.

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, "Beşiktaş karşısında aldığımız mağlubiyetle Avrupa kupalarına katılma umudumuz azaldı" dedi.

Erkoç, yaptığı açıklamada, Beşiktaş RMK Marine karşısında galibiyeti çok istediklerini söyledi. Oyuncularının her maça olduğu gibi Beşiktaş karşısına da kazanmak inancıyla çıktıklarını anlatan Erkoç, "Ancak karşımızda güçlü bir Beşiktaş vardı. Son Avrupa şampiyonu olan rakibimize karşı ilk 3 periyotta iyi bir oyun sergiledik. Son çeyrekte oyundan düştük ve oyununun kontrolü tamamen rakibe geçti. Beşiktaş karşısında aldığımız mağlubiyetle Avrupa kupalarına katılma umudumuz azaldı" diye konuştu.

Ligin kalan üç maçını da kazanmak istedikleri ifade eden Erkoç, şunları kaydetti:

"Ligde üç maçımız kaldı. Erteleme müsabakası olan Antalya Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasının yanı sıra Bornova Barışgücü ve KKTC Turkcell mücadelelerini kazanmak istiyoruz. Avrupa kupalarına katılma yolundaki rakibimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray ve Kardemir Karabükspor ile oynadıktan sonra küme düşmesi kesinleşen Adana Engelliler Spor Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Bizim ilk 4'te yer almamız için üç maçımızı da kazanıp, İzmir'in de üç karşılaşmasını kaybetmesi gerekiyor. Ancak ligden düşen Adana ile oynayacak olmaları bizi dezavantajlı duruma düşürüyor. Yine de son haftaya kadar mücadelemizi vereceğiz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!