Avrupa ateşi

Güncelleme Tarihi:

Avrupa ateşi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2004 13:32

Beşiktaş İspanya'da Valencia'nın konuğu olurken, Gençlerbirliği İtalya'da Parma ile kapışacak. Galatasaray Villarreal'i, Gaziantepspor ise Roma'yı ağırlıyor. Temsilcilerimiz sahada galibiyet arayacak...

Rakipler zorlu

Futbolda Avrupa Kupası heyecanı 2,5 aylık aradan sonra başlıyor. Yollarına UEFA Kupası'nda devam eden dört temsilcimiz; Beşiktaş, G.Saray, G.Birliği ve G.Antepspor bu akşam 3. tur ilk maçlarına çıkıyor. Beşiktaş ile G.Saray İspanyol, G.Birliği ile G.Antepspor da İtalyan rakipleri ile kapışıyor. Temsilcilerimiz sahaya tur için avantaj getirecek bir skor elde etmek amacıyla çıkacak.

Yolunuz açık olsun

Beşiktaş, Valencia ile İspanya'da kozlarını paylaşırken, aynı yolu izleyerek UEFA Kupası'nda mücadeleye hak kazanan G.Saray bir başka İspanyol takımı Villarreal'i sahasında ağırlayacak. UEFA Kupası'nda 2'şer tur geçmeyi başaran takımlarımızdan G.Birliği, İtalya'da Parma ile karşılaşırken, G.Antepspor diğer İtalyan takımı Roma'yı evinde konuk edecek. Dört takımımıza da yolunuz açık olsun diyoruz.
VALENCİA
Palor
Garrido
Navarro
Manchena
Carboni
Baraja
Sissobio
Ruffete
Aimar
Cannosio
Mista
BEŞİKTAŞ
Cordoba
Zago
Ronaldo
A.Yıldırım
Kaan Dobra
Tayfur
Pancu
İbrahim
A.Hassan
Sergen
İlie
STAT: MESTALLA
SAAT: 22.30
HAKEM: Alain SARS
TV: KANAL D


Valencia-Beşiktaş

ŞAMPİYONLAR Ligi'nden elendikten sonra yoluna UEFA Kupası'nda devam eden Beşiktaş, 3. tur ilk sınavını bu akşam İspanya'da Valencia önünde verecek. Valencia'nın Mestalla Stadı'nda TSİ 22.30'da başlayacak karşılaşmayı, Fransız hakem Alain Sars yönetecek, Kanal D naklen yayınlayacak. Siyah beyazlı takımda sakatlıkları süren Giunti bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Valencia'da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

G.Saray Villarreal
GALATASARAY
Mondragon
Prates
Ömer
Orhan
Ergün
Sabri
Volkan
Petre
Murat
Necati
Ümit
VİLLARREAL
Reina
Ballesteros
Pedro
Arruabarrena
Alvares
Josico
Roger
Guayre
Riquelme
S.Anderson
Jose Mari
STAT: OLİMPİYAT
SAAT: 20.30
HAKEM: Stefano FARİNA
TV: Show TV

BEŞİKTAŞ gibi Şampiyonlar Ligi'nden UEFA'ya geçiş yapan G.Saray, ilk turda Trabzonspor'u eleyen İspanyol takımı Villarreal'i konuk ediyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'te başlayıp Show TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı, İtalyan hakem Stefano Farina yönetecek. Cimbom'da sakat olan Hakan Şükür ve Hasan oynamıyor. Sözleşmeye imza atan Ümit Karan ise ilk 11'deki yerini alacak. Villarreal'de Belletti kart cezalısı.




Parma G.Birliği
PARMA
Frey
Bonera
Ferrari
Cannavaro
Seric
Marchionni
Barrone
Donadel
Bresciano
Morfeo
Gilardino
G.BİRLİĞİ
Gökhan
El Saka
Ümit
Deniz
Ali Tandoğan
Serkan
Skoko
M'Bayo
Filip
Mustafa Özkan
Youla
STAT: Ennio TARDİNİ
SAAT: 20.30
HAKEM: Wolfgang STARK
TV: KANAL D


Önce İngiliz rakibi Blackburn Rovers'ı (3-1 ve 1-1), ardından da Portekiz'in Sporting Lizbon (1-1 ve 3-0) takımını eleyerek 3. tura çıkan G.Birliği'nin karşısında bu kez İtalyan Parma var. Kırmızı siyahlı ekip, bu akşam Ennio Tardini Stadı'nda TSİ 20.30'da zorlu bir sınav verecek. Alman hakem Wolfgang Stark'ın yöneteceği maçı Kanal D naklen yayınlayacak. G.Birliği'nde tek eksik sakat olan Nihat.


Gaziantep AS Roma
G.ANTEP
Ömer
M.Polat
Johnson
İbrahim
İlhan
Erhan
Hakan
Yusuf
Bülent
Hasan
Lazarov
ROMA
Zotti
Zebina
D'Agostino
Chivu
Panucci
De Rossi
Dacourt (Lima)
Tommasi
Mancini
Carew
Delvecchio
STAT: Kamil OCAK
SAAT: 19.00
HAKEM: Iouri BASKAKOV
TV: TRT-1

UEFA Kupası'nda Hapoel Tel-Aviv (1-0 ve 0-0) ile Lens'i (3-0 ve 3-1) eleyerek 3. tura adını yazdıran G.Antepspor'un rakibi ise İtalyan devi Roma. Kamil Ocak Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Rusya Federasyonu'ndan Iouri Baskakov yönetecek. Bu zorlu mücadele, TRT-1'den naklen yayınlanacak. G.Antepspor'un eksiği bulunmuyor. Roma’da ise sakatlıkları bulunan ve riske edilmek istenmeyen Pelizzoli, Cassano, Totti, Candela, Montella G.Antep’e getirilmedi.



UEFA'da 12 maç daha

UEFA Kupası 3. tur ilk maçları bugün oynanıyor. Diğer maçların programı şöyle: 18.00 Groclin (Pol.)-Bordeaux (Fra.), Valerenga (Nor.)-Newcastle (İng.), S.Moskova (Rus.)-Mallorca (İsp.), 20.00 O.Marsilya (Fra.)-Dnepr (Ukr.), 20.30 Perugia (İta.)-PSV (Hol.), 21.00 Auxerre (Fra.)-Panathinaikos (Yun.), 21.30 C.Brugge (Bel.)-Debreceni (Mac.), Brondby (Dan.)-Barcelona (İsp.), 21.45 Celtic (İsk.)-Teplice (Çek), 22.00 Liverpool (İng.)-L.Sofya (Bul.), Sochaux (Fra.)-Inter (İta.), 23.15 Benfica (Por.)-Rosenborg (Nor.)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!