Avrupa alkışlayacak

Güncelleme Tarihi:

Avrupa alkışlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2006 00:00

Demirören, kimsenin Beşiktaş’ın geleceğinden şüphe duymamasını isteyerek, ‘Bu sezon ligi iyi veya kötü bitireceğiz ama gelecek sezon Avrupa Beşiktaş’ı alkışlayacak’ dedi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören göreve geldiklerinden bu yana sürekli eleştirildiklerini, ancak bu kadarını da haketmediklerini belirtti. Yönetim olarak siyah beyazlı takımın başarısı için çalıştıklarını ifade eden Başkan Demirören, Antalya kampı öncesi iddialı mesajlar verdi. Beşiktaş’ı layık olduğu en iyi yere getireceklerini vurgulayan Demirören şunları söyledi: ‘Göreve geldiğimizde taahhüt ettiğimiz İnönü Stadı’nın yenilenmesi ve kapasitesinin arttırılmasıydı. Bunu kısa sürede bitirdik. Uzun yıllar inşaat halinde olan Akatlar’daki kapalı spor kompleksini hizmete soktuk.

Hedeften şaşmadık

Beşiktaş Kulübü’nü ve gelecek yönetimleri ekonomik olarak rahatlatacak Fulya Projesi ise ölümsüz oldu. Gelecek kuşaklara muhteşem bir eser bırakacağız. Bizleri gururla anacaklar.

Beşiktaş hedeflerin takımı. Biz de göreve geldiğimizden bu yana hedeflerimizden şaşmadık. Sadece futbol değil tüm amatör branşlarda başarıyı ve şampiyonluğu hedefledik. Şu anda futbolda, puan sıralamasında iyi bir yerde değiliz. Ama sezon sonuna kadar tüm maçlarımızın final içinde geçeceğinden şüphem yok. Çünkü Teknik Direktör Tigana ve ekibinin kazanma arzusu süper. Bu sezonu iyi yada kötü bitireceğiz ama gelecek sezon Avrupa Beşiktaş’ı alkışlayacak. Hocamızın kontrolünde yapacağımız transferler ile günü kurtarmak değil geleceği garanti altına almak amacındayız. Gelecek sezon için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Çıtamızı yükseltmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Futbolda mutlaka başarıyı yakalayacağız. Beşiktaş kongre üyeleri ve taraftarları yaptıklarımızı çok iyi biliyor.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!