Avon'un yeni ürünlerini Kelebek editörleri denedi ve yazdı

Güncelleme Tarihi:

Avonun yeni ürünlerini Kelebek editörleri denedi ve yazdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 11:26

Hürriyet Kelebek editörleri Avon'un iki yeni ürünü Nutra Effects Temizleme Sütü ve Nutra Effects Temizleme Suyu'nu denedi ve izlenimlerini paylaştı.

Haberin Devamı

MAKYAJ TEMİZLEME ZAMANINI UYUYARAK GEÇİRMEK

Göz makyajında eyeliner ve rimeli bol kullanan biriyim, temizleme sütünden beklentim de yoğun makyajımı gözlerimi tahriş etmeden kolaylıkla çıkarabileceğim bir ürün olması. Avon Nutra Effects Temizleme Sütü, göz makyajımı kalıntı bırakmadan kolaylıkla temizledi. Yağlı bir cilde sahip olduğum için nemlendirici ürünler kullanmakta zorlanıyorum. Çünkü içindeki yoğun yağ bana akne ve siyah nokta olarak geri dönüyor. Bu üründe ise cildimin yağlı hissi vermeden nemlendiğini hissettim.

Avonun yeni ürünlerini Kelebek editörleri denedi ve yazdı

Alerjik astımım olduğu için parfüm içeren ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum. Nutra Effects Temizleme Sütü, koku içeren bir ürün barındırmıyor bu yönüyle de beni mutlu etti diyebilirim.
Avon Nutra Effects temizleme suyu da yine göz ve yüz makyajını nazikçe temizlememe olanak sağladı ve yüzü durulama ihtiyacı bile duymadım. Kokusuz ve yağlı hissi vermeyen bu ürünle makyajımı kolaylıkla temizlediğim için makyaj temizlemeye ayırdığım zamanı uyuyarak değerlendirdim

Aynur Yolcu

Hürriyet.com.tr Kültür Sanat Editörü

Haberin Devamı

MAKYAJ=BEN DİYORSANIZ…

"Daha önce bir çok farklı markanın makyaj temizleme ürünlerini kullanmış biri olarak söylüyorum, AVON bu konuda farkını ortaya koymuş. Avon Nutra Effects'i denedim. Gerçekten makyajı kusursuz temizliyor. En güzel yanı da ciltte kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor. Makyaj=ben diyorsanız, çantanızda yer açma vakti!"

Elif Ünal 

Kelebek Dijital Editör

Avonun yeni ürünlerini Kelebek editörleri denedi ve yazdı

PARABEN İÇERMEMESİ ÇOK İYİ!

Çok doğal görünse bile tüm yüze yapılan makyajların en kötü tarafı silinmesinin eziyete dönüşmesidir. Eğer iyi bir temizleyici değilse yüzde kalıntı bırakır ve sivilcelerle uğraşmak zorunda bırakır.
Avon Nutra Effects temizleme suyunu denedim ve kesinlikle öneriyorum. Ayrıca paraben içermiyor olması da sevindirici. Birkaç yıldır Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde tamamen yasaklanan paraben maalesef Türkiye'de hala kullanılıyor.
Temizleme sütü ise yumuşak ve çok yağlı değil. Eller yapış yapış olmuyor ve cilt hemen emiyor.
Ayrıca çok yoğun bir kokusunun olmaması da fazla parfüm içermediğini gösteriyor. Yine temizleme suyu gibi paraben içermediği belirtildiği için bir artısı
var.

Buse Özel

Hurriyet.com.tr Sağlık Editörü

Haberin Devamı

BENDE İŞE YARADIYSA HERKESTE YARAR

Hassas bir cildim olduğu için her ürünü rahatlıkla kullanamıyorum. Avon'un temizleme suyu cildimi tahriş etmedi. Bende işe yaradıysa herkeste yarar :) Her cilt tipinde kullanılabilir. Cildimdeki makyajı hiçbir kalıntı bırakmadan söküp attı. Göz çevresinde kullanılabilmesi ve durulama gerektirmemesi de ekstra avantaj.

Biray Lüleci
Life Style Editör

Detaylı bilgi için tıklayınız. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!