AVM'de tatil eğlencesi

Güncelleme Tarihi:

AVMde tatil eğlencesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 10:51

AVM'de tatil eğlencesi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MALL of Antalya ve Deepo Outlet Center'da, sömestir tatili dolayısıyla çocuklar için tiyatrodan sinemaya, dans gösterilerinden atölye çalışmalarına kadar birbirinden renkli aktiviteler düzenlenecek.

Profesyonel dans topluluğu Anadolu Ateşi dansçılarının gösterileri ve atölye çalışmaları 23 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında çocuklara eğlenceli zamanlar yaşatacak. Atölye çalışmaları arasında mandala, maske tasarım, dans workshop, resim ve teknoloji tasarım gibi çocukların yaratıcılığını geliştirecek etkinlikler yer alıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları da tatil boyunca Mall of Antalya sahnesinde çocuklar için 'Elbise Var İnsan Yok, İnsan Yok Elbise Var', 'Değiştirilmiş Çocuk', 'Okyanusta Bir Su Damlası Gibi', 'Sır', 'Fark', 'Zümrüdü Anka' oyunlarını sahneleyecek. Oyunun davetiyeleri Mall of Antalya tiyatro gişesinden temin edebiliyor. Tiyatronun yanı sıra gişe rekorları kıran filmler ve çizgi filmler de Mall of Antalya Cinetech sinemalarında çocukları bekliyor. 28 Ocak Pazar günü saat 10.00'da satranç turnuvası düzenlenecek. Turnuva başvuruları devam ediyor. Detaylı bilgi www.antalyatsf.org.tr adresinde yer alıyor.

Cinetech Sinemaları, Mall of Antalya tiyatro sahnesinin yanı sıra go - kart pisti, çocuk oyun alanlar ile ziyaretçilerine keyifli birçok seçenek sunuyor. Farklı lezzet seçenekleri ile yemek alanı her yaştan ziyaretçinin damak tadına hitap ediyor.

Ayrıca Mall of Antalya ve Deepo Outlet'ten sömestir boyunca 400 TL'lik alışverişe 1 adet, 600 TL'lik alışverişe 2 adet Olympos Teleferik bileti hediye edilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!