AVM'de ev tekstili sergisi

Güncelleme Tarihi:

AVMde ev tekstili sergisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 11:05

AVM'de ev tekstili sergisi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ÇAMLIBEL Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün sorumluluğunda Antkoop Siteleri'nde açılan 'Ev Tekstili' ve 'Keçe İşleme' kurslarına katılan kursiyerlerin çalışmaları sergide beğeniye sunuldu.

Özdilek Park Alışveriş Merkezi'ndeki müzik dinletili serginin açılış kurdelesini İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yaygın Eğitim Şube Müdürü Ebubekir Tanrıbir, Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Ethem Çakıcı, Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kenan Yavuz, Döşemealtı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Canat Duru, müdür yardımcıları ile kursiyerler birlikte kesti.

Çamlıbel Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Ethem Çakıcı, Kepez İlçesi'nde bu yıl 12 bin kursiyere 572 kursta eğitim verdiklerini söyledi. Çakıcı, iş bulamayan gençler için iş garantili mesleki ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatları eğitimlerine önem verdiklerini de belirtti.

İbrahim Ethem Çakıcı'nın çiçekle teşekkür ettiği kurs öğretmeni Mukadder Güçlü de kursiyerlerin sergilenen eserleri hakkında bilgi verdi, ev tekstili ve keçe işleme sanatı kursları sayesinde, genç kızların, yetişkin kadınların yeteneklerini ortaya çıkardıklarının altını çizdi.

100'den fazla eserin yer aldığı sergide, kursiyerler keçe işleme sanatını uygulamalı olarak gösterdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!