Avek Otomotiv de 'günlük kiralama'ya girdi

Güncelleme Tarihi:

Avek Otomotiv de günlük kiralamaya girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 10:33

Avek Otomotiv, Çanakkale ve Ümraniye yatırımlarından sonra yeni bir yatırım daha hayata geçiriyor. Günlük araç kiralama sektörüne de giriş yapan  Avec Car Rentals, 1 Haziran'dan itibaren havalimanı ofislerini faaliyete aldı.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili şirketten yapılan açıklamada "Avec Car Rentals, İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminali, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Bodrum Havalimanı, Balıkesir Edremit Havalimanı ve Bandırma IDO Terminalindeki 6 noktadaki yeni yatırımı, Avek Otomotiv Tekstilkent, Avek Otomotiv Ümraniye ve Avek Otomotiv Çanakkale’deki mevcut ofisleri olmak üzere toplam 9 farklı noktada müşterilerinin, yaşam boyu hayallerini şekillendiren ve ihtiyaçlarını keyifli sürüşlere dönüştüren hizmet vermeyi ilke olarak benimsemiştir" denildi.

Avec Car Rentals mevcut kurmuş olduğu ve geliştireceği Ulusal ve Uluslararası İş Ortaklıkları ile yakın bir gelecekte, müşterileri tarafından farklı uygulama ve hizmet kalitesi ile tercih edilen Türkiye’nin önde gelen Günlük Kiralama Firmalarından biri olmayı hedeflemekte.

 

BAKMADAN GEÇME!