Avcılar,yolları ile yaza hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Avcılar,yolları ile yaza hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 15:33

Avcılar,yolları ile yaza hazırlanıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA) AVCILAR Belediyesi yaza hazırlık çalışmaları kapsamında başlattığı, yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışma planı kapsamında ilçedeki tüm mahalle, cadde ve sokaklardaki yollarda bakım, onarım, asfaltlama, bordür ve tretuvar çalışmalarına devam ediliyor. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Avcılar halkının daha kaliteli ulaşım olanakları için çalışan Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki tüm mahalle ve sokaklarda asfalt serme, yama çalışması ile yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca yollarda aplikasyon çalışması yapılırken, sokaklarda ise kaldırım bordür ve tretuvar çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, "Belediyemiz Fen İşler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında sürdürüyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız belirlenen program dahilinde büyük bir titizlikle devam ediyor. Daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları için başlattığımız çalışmalar tüm mahallelerimizde sürdürülecektir" dedi.
(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!