Avcılar Menemen'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Avcılar Menemende buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 18:30

Avcılar Menemen'de buluştu

Haberin Devamı

İZMİR'in Menemen ilçesinde düzenlenen Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı Türkiye'nin dört bir yanından av ve doğa sporları tutkunlarını bir araya getirdi.

Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı'nın resmi açılış töreni, Menemen Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 170 dönüm alanda kurulan ve İzmir'in ilk doğal göl parkı olma özelliğini taşıyan Gölpark Menemen'de gerçekleşti. CHP'li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Elit Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit, CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, MHP Menemen İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Gölpark Menemen'in İzmir Fuarı örnek alınarak oluşturulduğunu belirterek "Burası da 3-5yıl içerisinde Kültür Park'ın aynısı olma yolunda hızla ve emin adımlarla ilerliyor. Bugün Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı'nı yapıyoruz. Seneye bunun çok daha iyisini yapacağız. Biz Menemen'de halkımızın günlük ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken onların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatı için de hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnsanlarımızın sosyalleşmesini önemsiyoruz" diye konuştu. Açılışa katılan avcılara seslenerek konuşmasına devam eden Başkan Tahir Şahin; "Avcılar akıllı, kararlı ve cesur insanlardır. ‘Av'a giden avlanır' düşüncesinden yola çıkarsak, avcı avlanacaksa bile kurda kuşa yem olmaz, aslanın pençesine düşene kadar mücadele eden cesur insanlarımız olan avcılarımızı yürekten alkışlıyorum" dedi.

MENEMEN KUZEYİN YILDIZI

Törende söz alan Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit de, Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı'nın Gölpark Menemen'in başka bir ürünü olduğunu belirterek, "Gölpark Menemen'in bugün bir faydasını daha görmekteyiz. 3. Fuar açılışında hep beraberiz. Bunlar Menemen'in sosyal ve ticari hayatına önemli katkıda bulunmaktadır. Menemen'i kuzeyin yıldızı haline getirmektedir. Menemen, nüfusu her sene yaklaşık 13 bin artarak, ticareti ve sanayisi gün geçtikçe yükselerek büyüyen bir kent halindedir" dedi.

"İZMİRLİLER AKTİVİTEYE DOYACAK"

Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, fuar süresince İzmirlileri birbirinden güzel etkinliklerin beklediğini söyleyerek, "Gölpark Menemen altyapısı ve doğasıyla tam da böyle bir fuara cevap verebilecek nitelikler taşıyor. Bizler tam dört gün boyunca motosiklet kulüpleri, bisikletçiler, dağcılık ve yelken kulüpleri ile burada birçok etkinlik gerçekleştireceğiz. Fuarımızı ziyaret edenler burada balık avlama yarışmalarından, yavaş bisiklet sürme yarışmasına kadar birçok aktiviteye katılıp bunların sonunda da yine birçok sürpriz hediyeye sahip olabilecek. Ayrıca fuarımızın ana sponsoru Hatsan Silah Sanayi'nin gerçekleştireceği atış etkinlikleri avcılık ve doğa sporları ile uğraşan herkesin ilgi odağı olacak" dedi. Konuşmaların ardından Hatsan Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar Taşyağan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'e, üzerinde Başkan Tahir Şahin'in isminin yazılı olduğu bir de havalı tüfek hediye etti. Fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ise Başkan Tahir Şahin ve Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit fuar alanını gezdi. Şahin ve Yiğit ok ve silahla atış yapmaları renkli görüntüler oluşturdu.

MENEMEN (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!