Avcılar Belediyesi asfalt sezonunu açtı

Güncelleme Tarihi:

Avcılar Belediyesi asfalt sezonunu açtı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 10:12

Avcılar Belediyesi asfalt sezonunu açtı

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA)AVCILAR Belediyesi, kış mevsimi sonrası bozulan yollarda asfaltlama ve yama çalışmalarını sürdürüyor. Yağışlarla birlikte bozulan yolları onaran ekipler, cadde, sokak ve mahallelerde sıcak asfalt kaplama ve yama çalışmalarını hızlandırdı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfaltlama programının yanı sıra, vatandaşlardan gelen talepler de yerine getiriliyor. Avcılar'ın önemli güzergah ve bağlantı hatları olan caddelere öncelik veren ekipler, trafiğin yoğun olduğu caddelerde vatandaş ve esnafların olumsuz etkilenmemesi için asfalt çalışmaları gece saatlerinde de devam ediyor. Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, bozulan yolların onarım çalışmaları ilçe genelinde sürdürülecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanan bölgelerdeki çalışmaları belirlenen program dâhilinde tamamlayacak.

''ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK''
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Cihangir Mahallesi Ormanlı Caddesi'nde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dr. Toprak,yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirterek,"İhtiyaç duyulan bütün cadde ve sokaklarda çalışmalarımız devam edecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kış mevsimi sonrası bozulan yollarda sıcak asfalt kaplama ve yama çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen asfaltlama programının yanı sıra, vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Yaza hazırlık çalışmalarımız kapsamında, Avcılarlılara daha güvenli ve rahat ulaşım olanakları sağlamak adına çalışmalarımız devam edecek" dedi.

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!