Avcı'dan transfer mesajı

Güncelleme Tarihi:

Avcıdan transfer mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2009 17:37

Turkcell Süper Lig'de lider Kayserispor'a sahasında 2-1 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Abdullah Avcı, 2009 yılının son maçını oynadıklarını belirterek, devre arasının kendilerine iyi geleceğini söyledi.

Haberin Devamı

Maçtan sonra basın toplantısı düzenleyen Avcı, 2009 yılını galibiyetle en azından 1 puanla kapatmak istediklerini ifade ederek, “Fikstür gereği gelecek hafta Ankaraspor ile oynayacaktık. Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk hafta bay çektik. Bu nedenle yılı kapattık. Kazanmak isterdik. Ancak bunu gerçekleştiremedik. Her iki takım da iyi mücadele etti, iyi bir oyun oldu. Biz de kazanabilirdik, berabere de bitebilirdi. Rakibimizi tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz” dedi.

Abdullah Avcı, sakatları çok olan bir takım olduklarını kaydederek, “Sakatlıklarımızın iyileşmesi için bu ara iyi gelecek. 2010 senesinde, daha az sakatlık ve daha iyi sonuçlar alan bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor diliyorum” şeklinde konuştu.

Devre arasında transfer yapabileceklerini belirten Avcı, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak hem Türk futboluna, hem de bize katkı sağlayan isimleri kadromuza katmak istiyoruz. Daha önceden tanıdığım 1-2 ismi transfer edebiliriz “ dedi.

Haberin Devamı

Avcı, Kayserispor gibi yatırım yapan bir takım olmasının Türk futbolu için kazanç olduğunu kaydederek, Kayseri ekibinin sahada iyi mücadele ettiğini, bunun karşılığını almasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ise maçın ilk yarısında oyunu kontrol altında tuttuklarını, ancak ikinci yarıda istediklerini yapamadıklarını ifade ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!