Avatar Atakan evlendi? Avatar Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Avatar Atakan evlendi Avatar Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 10:09

Çağan Atakan Arslan, bir süredir birlikte olduğu Serap Korkmaz ile nikah masasına oturdu. Survivor 2016'nın şampiyonu boksör Avatar Atakan Eyüp Belediyesi'nin nikah salonunda gerçekleşen törenin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Peki, Avatar Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir?

Haberin Devamı

Survivor'ın şampiyon olarak adını Türkiye'ye duyuran "Avatar" lakabıyla da tanınan milli boksör Atakan Arslan, Serap Korkmaz ile evlendi. Sade bir törenle nikah masasına oturan Avatar Atakan - Serap Korkmaz çiftinin 5 Mart'ta yakın dostlarının katılacağı görkemli bir düğün yapacağı öğrenildi. Eyüp Belediyesi'nin nikah salonunda gerçekleşen törenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Avatar Atakan, fotoğraf karesinin altına şu notu düştü: "Evet :) Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır. Tişört ile evlendiğimiz doğrudur. Allah herkesin gönlüne göre versin. Mutluluğumuzla mutlu olan herkese teşekkürler..."

Avatar Atakan evlendi Avatar Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir

Haberin Devamı

AVATAR ATAKAN KİMDİR?

Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelmiştir. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır. Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır. Avatar Atakan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Son Çıkış adlı dizide küçük bir rol almıştır.  Survivor 2016'da yarışmalardaki performansı ve hırsı ile kendini gösteren Avatar Atakan, yarışmanın şampiyonu olmuştur. 

SERAP KORKMAZ KİMDİR?

İç mimar ve aynı zamanda endüstri ürünleri tasarımcısı olan Serap Korkmaz, 1988 yılında İstanbul, Türkiye’de doğdu. Lise eğitimini burada tamamladıktan sonra İtalya’nın Milano kentine taşınan Korkmaz, Avrupa’nın en büyük tasarım okullarından biri olan Istituto Europeo di Design –IED’ de İç Mimarlık eğitimi aldı. IED’den mezun olduktan sonra tez projesi VIAFARINI/Fondazione Arnaldo Pomodoro FAP ‘Urban Artists Hotel Roelink’te sergilendi. Daha sonra Domus Academy’de “Otel Tasarımı Eğitimi” alan Korkmaz, Riccardo Giovanetti Studio ve Studio Mutti Archietti gibi ünlü mimarlık firmalarında çalıştı. Çalışırken, aldığı kararla Scuola Politecnica di Design – SPD’ de ‘İç Tasarım’ (Interior Design) alanında yüksek lisans eğitimine devam eden Serap Korkmaz hala Milano’da yaşamaktadır.

BAKMADAN GEÇME!