Avatar 2 ve Star Wars: Episode VIII karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Avatar 2 ve Star Wars: Episode VIII karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 12:40

Sinema tarihinin en çok hasılat elde eden filmi Avatar'ın ikincisi 2017'de vizyona girecek. Bu yılın sonunda gösterime girmesi planlanan Star Wars: Episode VIII ise ertelenerek Avatar 2'nin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İki dev proje 2017'nin sonunda gişe savaşı verecek!

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl vizyona giren Star Wars: The Force Awakens rekor üstüne rekor kırarark istatistikleri yerle bir etmişti. İzleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu notlar alan filmin devamı için heyecanlı bekleyiş başlamıştı bile, ancak kötü haber geldi ve Star Wars: Episode VIII'in vizyon tarihi 2017'ye ertelendi. 

"AVATAR 2" İÇİN BEKLENTİLER YÜKSEK

2009 yılında vizyona giren ve 2.787.965.087 dolar ile sinema tarihinin en çok hasılat elde eden filmi olan Avatar'ın ikincisi ise, 2017'nin sonunda 25 Aralık'ta vizyona girecek. Sekiz yıllık bir aranın adından vizyona girecek olan Avatar 2 için ise beklentiler oldukça yüksek. James Cameron'ın tekrardan yönetmen koltuğunda oturduğu Avatar 2, aynı zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip Star Wars ile de yarışacak.

Haberin Devamı

Avatar 2 ve Star Wars: Episode VIII karşı karşıya

25 Aralık 2017'de vizyona girecek olan Avatar 2 mi yoksa 15 Aralık 2017 tarihinde vizyona girecek olan Star Wars: Episode VIII'in mi daha çok izlenileceği şimdiden merak konusu. Sizce Avatar 2 ilk filmin rekorunu kırabilir mi? Yada Star Wars: Episode VIII beklentilerin üstüne çıkabilir mi?

Avatar 2 ve Star Wars: Episode VIII karşı karşıya
 tarafından hazırlanmıştır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!