GeriSeyahat Avare
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avare

Avare

AVARE'NİN ŞİİRİ

DOĞAN HIZLAN SEÇTİ

GÜNEŞ SALINCAĞI

Güneş salıncağı sallanır

Penceremde bulut dizerken.

Her şey aynı yerde, hiçliğin taşı,

Denizin zamansız doruğu, gömülmüş

Toprak bir yere gitmeyen yel.

Varlamak içinmiş gibi zamanı

Sallanır durur güneş salıncağı.

Melih Cevdet Anday



Hep Senin Yanındayım

Linda Howard

Epsilon Yayınları


Linda Howard, New York Times Gazetesi’nin en çok satanlar listesinde adı sık geçen romancılardan biri. "Hep Senin Yanındayım" adlı gerilim ve aşk, soluk romanıyla yeniden karşımızda. Linda Howard’ın samimi üslubu kahramanları gerçek gibi hissetmenizi sağlıyor. Roman iki temel sorudan yola çıkıyor: Geleceği görmek ister miydiniz? Peki ya insanların düşüncelerini okuyabilmeyi? Evet, diyorsanız bütün bunların bedeli sandığınızdan ağır olabilir. Linda Howard romanda okuyucusunu gerçeklikten kopararak "keşke"lerle süslenen bir aşkı yeniden sorgulamasını sağlıyor.

SEYAHATTE NE OKUYALIM

NUR YERLİTAŞ BU KİTABI ÖNERİYOR

Mario Levi

Bir Şehre Gidememek

Doğan Kitap


Modacı Nur Yerlitaş, tarih kokan yerlere seyahat etmeyi seviyor. Aydın’ın zeytini ve incirine bayılıyor. Afyon’un kaymağı ve sucuğu hoşuna gidiyor. Midyat’ı görmek istiyor. Yurtdışında İtalya’nın küçük kasabalarını gezmekten zevk alıyor. Paris’in tarihi dokusunu çok farklı buluyor. Kışın Hollanda’da kanallardaki suyun donmasını izlemekten mutlu oluyor. Suudi Arabistan’ı merak ediyor. Nur Yerlitaş, Avare okuyucularına Mario Levi’nin "Bir Şehre Gidememek" kitabını öneriyor.

SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

UMUT AKYÜREK BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Oktay Ertuğrul

Lirik


Seyhan Müzik

Şarkıcı Umut Akyürek, sakin yerlere seyahat etmeyi seviyor. Doğduğu Sapanca’ya fırsat buldukça gidiyor. Ayvalık’ta huzur buluyor. Trabzon’un doğasına bayılıyor. Anadolu’ya seyahat etmek istiyor. Yurtdışında Paris’e gittiğinde hayatın tüm ezgilerini yaşıyor. İsveç’in mimarisini beğeniyor. Japonya’nın insanlarını çok sabırlı ve sakin buluyor. ABD’yi merak ediyor. Umut Akyürek, Avare okuyucularına, Oktay Ertuğrul’un "Lirik" albümünü öneriyor.
False