Avare

Güncelleme Tarihi:

Avare
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2009 00:00

AVARE’NİN ŞİİRİ

DOĞAN HIZLAN SEÇTİ


KUŞLAR DA GİTTİ
yalnızlık senin o konuşkan kuşun
hani hep duvarlara anlattığın
hapislerden kalma sürgünlerden.
yalnızlık senin o konuşkan kuşun
bulutlar taşıdığın yakut sürahide
begonyalar büyüten eski alışkanlık.
yalnızlık senin o konuşkan kuşun
kırk kapıdan geçmiş kırk kilitten.
yaralı, dili lal, kanadı kırık
vurulmuş başında bir yokuşun.
Behçet Aysan

AVARE’NİN ÖNERİSİ

Göklerin Bilgeliği
Hakan Kırkoğlu
Doğan Kitap


Hakan Kırkoğlu astroloji alanındaki yazılarını “Göklerin Bilgeliği” adlı yeni kitabında topladı. Kitabın ana izleğini astrolojinin köklü geleneği oluşturuyor. Kırkoğlu, kişinin kendini bilme, kozmos içindeki rolünü en iyi biçimde yerine getirme ve kendisini evrene bırakabilme yeteneğini geliştirmede astrolojinin anahtar rol oynadığını söylüyor. Kitap kendini bu alanda geliştirmek isteyenlere rehber. Ayrıntılı bilgiler kadar çizimler de ilginizi çekebilir.

SEYAHATTE NE OKUYALIM

AHU YAĞTU BU KİTABI ÖNERİYOR


Kazanan Yalnızdır
Paulo Coelho
Can Yayınları

Oyuncu Ahu Yağtu, fırsat buldukça sehayat ediyor. Çeşme ve Bodrum’u çocukluk yıllarını geçirdiği için tercih ediyor. Fethiye koylarını dinlenebildiği ender yerlerden olduğu için sık sık ziyaret ediyor. Yutdışında Berlin ve Londra’nın tarihi dokusunu beğeniyor. İlk fırsatta Barselona, Brezilya ve Avustralya’yı görmek istiyor. Ahu Yağtu, Avare okuyucularına Paulo Coelho’un “Kazanan Yalnızdır” adlı romanını öneriyor.

SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

BEHZAT UYGUR BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Göksel
Mektubumu Buldun mu?
Avrupa Müzik

Tiyatrocu Behzat Uygur, mesleğinden dolayı sık sık seyahat ediyor. Çocukluğunun geçtiği İzmir’in hayatında özel bir yeri var. Karadeniz’in doğal güzelliklerinden dolayı her şehrini çok seviyor. Tiyatro turneleri için grubuyla gittiği Güneydoğu Anadolu’yu da beğeniyor. Yurtdışında İtalya ve Londra favorileri. Bu yerleri alışveriş yapmak, kafeleri ve gezme olanakları için tercih ediyor. Uzakdoğu’yu merak ediyor. Behzat Uygur, Avare okuyucularına Göksel’in “Mektubumu Buldun Mu?” albümünü öneriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!