Avam kamarası başkanı aldatıldı mı

Güncelleme Tarihi:

Avam kamarası başkanı aldatıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2014 01:21

İngiltere’de Avam Kamarası başkanı John Bercow’un 44 yaşındaki eşi Sally Bercow bir arkadaşının doğumgününde kimliği bilinmeyen bir erkeği dudaklarından öperken görüntülenince zor durumda kaldı.

Haberin Devamı

Daha önce de çektirdiği cüretkar pozlar ve yarışmacı olarak katıldığı reality şovlardaki çılgın davranışlarıyla İngiliz tabloidlerinin manşetlerine taşınmış olan kadın konuyla ilgili Evening Standard gazetesine yaptığı açıklamada “John’la evliliğimde bir problem yok. Kimseye hesap vermem gerektiğini de düşünmüyorum. Evliliğim beni ilgilendirir. Kocamı seviyorum ve o benim hayatımdaki en önemli insan. Evet dışarı çıkıyorum ve eğleniyorum ancak utanılacak birşey yapmadım” dedi.

Avam kamarası başkanı aldatıldı mı

Bercow sözlerine “Şu anda John’la paylaştığımız dairede birlikteyiz çünkü yanlış hiçbir şey yapmadım. Hiçbir evlilik mükemmel değildir ancak biz halimizden memnunuz” diyerek devam etti.

Daha sonra Twitter’dan da konuyla ilgili açıklama yapan kadın “İnsanların hemen bir yargıya varmaları moral bozucu. Bence biraz kıskanıyorlar. Benim kocam liberal ve cool bir adam” dedi.

Haberin Devamı

GÖRGÜ TANIKLARI: 2 DAKİKA BOYUNCA ÖPÜŞTÜLER
Sun gazetesine konuşan görgü tanıkları, tanınmamak için kahverengi bir peruk takmış olan Sally Bercow’un Londra’daki Number Five Cavendish Square adlı barda fotoğraflardaki genç adamı en az iki dakika ateşli bir şekilde öptüğünü söyledi.

Avam kamarası başkanı aldatıldı mı


Barda bulunanlar kadının olay sırasında çok sarhoş olduğunu ve ayakta durmakta zorlandığını da belirtti.

Aynı gazeteye konuşan 21 yaşındaki Aisha Lane, Bercow’un öpüştüğü adamla dans etmeye kalktığında kadının arkadaşlarının onu durdurduğunu ve “O adamın Sally’e ait olduğunu söylediğini” iddia etti.

Lane Bercow’u tanıyamadığını ve öptüğü adamın sevgilisi olduğunu varsaydığını söyledi.

Avam kamarası başkanı aldatıldı mı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!