Aurelio'yu alacağız

Güncelleme Tarihi:

Aurelioyu alacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2007 09:56

Valencia'da transferde bir numaralı yetkili olan Miguel Angel Ruiz, "Aurelio ile görüşmelerimiz sürüyor. Hedefimiz ocak ama olmazsa haziranda alacağız" dedi.

Haberin Devamı

Sabah gazetesine konuşan Miguel Angel Ruiz, "Menajeri ile görüşmelerimiz sürüyor. Aurelio çok beğendiğimiz bir oyuncu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasında önemli rol oynadı. Bir süredir kendisini takip ediyoruz" dedi.

Sportif direktör, transfer isteğinin Hollandalı teknik direktör Ronald Koeman'dan geldiğini doğrularken, "Aurelio'yu Koeman çok beğenmiş. Bize önerdi. Biz de başkanımızla durum değerlendirmesi yaptık ve Aurelio'nun transfer edilmesinin takım için uygun olacağını düşündük" şeklinde konuştu.

İLK HEDEF OCAKTA ALMAK

Sambacıyı ocak ayında almak için Fenerbahçe ile görüşeceklerini açıklayan Ruiz, "Fenerbahçe ile makul bir rakamda anlaşırsak Aurelio'yu ara transferde renklerimize bağlamak istiyoruz. Çünkü ligde zor günler yaşıyoruz ve bir an önce kadromuzu güçlendirip ligin ikinci yarısında Valencia'nın adına yakışır bir yerde ligi bitirmesini sağlayacağız" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe ile bonservis konusunda anlaşamamaları durumunda Brezilyalı oyuncuyu sezon bitiminde transfer edeceklerini belirten Valencia Sportif Direktörü, "Türkiye'den tek istediğimiz oyuncu Aurelio değil. Takip ettiğimiz 4-5 oyuncu daha var" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!