Aurelio G.Saray'a gelecek mi

Güncelleme Tarihi:

Aurelio G.Saraya gelecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2010 15:54

Fenerbahçe'den tartışmalı bir şekilde ayrıldıktan sonra İspanya'nın Real Betis Kulübü'ne transfer olan Mehmet Aurelio, yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Betis Kulübü'nün 2. lige düşmesinin yanısıra geçirdiği uzun sakatlık döneminden sonra İspanya'da mutlu olamayan ve Türkiye'ye dönmek amacında olan Mehmet Aurelio, Galatasaray'a transfer olmak için gün sayıyor. Mehmet Topal'ın Valencia'ya satılması halinde ön libero arayışına girecek olan sarı kırmızılı yönetimin ise Türk statüsünde forma giyecek olan Aurelio'nun transferine sıcak baktığı öğrenildi. Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferinin sonuçlanması halinde Mehmet Aurelio'nun sarı kırmızılı formayı giymesi için düğmeye basılacağı ileri sürüldü.

VALENCIA RESMİ TEKLİFTE BULUNDU

Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferi için resmi hareket başladı. Uzun süredir transfer dedikoduları arasında yer alan Mehmet Topal-Valencia flörtü ciddiyete dönüşmek üzere. İspanyol Kulübü, resmen kapıyı çalarak, Galatasaray'dan Mehmet Topal'ı istedi. Mehmet Topal için Galatasaray ve Valencia yöneticileri yarın pazarlık masasına oturacak. Mehmet Topal'ın İspanya'da futbol hayatını sürdürmek istemesini saygıyla karşılayan sarı kırmızılı yönetim, Valencia ile kıran kırana bir pazarlığa girecek. Bilindiği gibi Valencia Kulübü daha önce menacer aracılığıyla sarı kırmızılı kulübe Mehmet Topal'ın bonservisi için 4 milyon Euro önermişti. Bu rakamı fazla önemsemeyen Galatasaray Yönetimi ise Mehmet Topal'ın bonservisi için 6 milyon eurodan aşağı inmeyi düşünmüyor. Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferinin gerçekleşmesi için tarafların aradaki 2 milyon euroluk farkta nasıl uzlaşacakları merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

RİJKAARD MİLAN'A MI?

Mehmet Topal'ın Valencia satılması halinde bu oyuncunun yerine ön libero arayışlarında bulunan Galatasaray'da transfer dönemi yine oldukça yoğun geçeceğe benzer. Önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için teknik direktör Frank Rijkaard ile görüşmelere başlayan sarı kırmızılı yönetim gelecek sezonun çatısını oluşturmak için planları masaya yatırmaya başladı. Bu arada Galatasaray'ın gelecek sezona Frank Rijkaard ile devam edip etmeyeceği de tartışılıyor. Aynı şekilde Hollandalı teknik adamın Galatasaray'daki görevine devam etmekte çok istekli olup olmadığı da bilinmiyor. Diğer yandan bu sezon İtalya Ligi Seri A'da büyük hayal kırıklığı yaşayan Milan Kulübü'nün eski futbolcusu olan Frank Rijkaard'ı teknik direktörlüğe getirmek için nabız yokladığı öğrenildi. Brezilyalı teknik adam Leonardo'dan beklediğini bulumayan Milan Kulübü'nün Rijkaard'ı, Brezilyalı hocanın yerine göreve düşündüğü ileri sürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!