AÜ'lü öğrenciler ödüllerle döndü

Güncelleme Tarihi:

AÜlü öğrenciler ödüllerle döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 14:35

AÜ'lü öğrenciler ödüllerle döndü

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından düzenlenen üniversitelerarası 'Aklıma Bir Fikir Geldi' iletişim fikirleri yarışmasından ödüllerle döndü.
RATEM tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Aklıma Bir Fikir Geldi' iletişim fikirleri yarışmasında, korsanla mücadele konusunda 67 üniversiteden bin 156 öğrenci tarafından hazırlanan ve ön elemeden geçen 418 eser yarıştı. AÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Esma Koyunbakan, Keziban Gündoğu ve Caner Uygur Yıldız, televizyon kategorisinde birincilik ve radyo kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Genç iletişimcileri ödül aldıkları gecede, AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Sabri Topal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Ayşad Güdekli yalnız bırakmadı.
Prof. Dr. Ahmet Ayhan, öğrencilerin bu kadar prestijli ve geniş katılımlı bir yarışmanın televizyon kategorisinde birincilik, radyo kategorisinde üçüncülük ödülü almalarının gurur verici olduğuna değindi. Prof. Dr. Ayhan,, yarışmanın konusunun 'korsanla mücadele' olmasının öğrencilerin ödüllerini ve fikirlerini ayrıca değerli kıldığını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!