AÜ'de Öğretmenler Günü kutlandı

Güncelleme Tarihi:

AÜde Öğretmenler Günü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 16:05

AÜ'de Öğretmenler Günü kutlandı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) merkez kampüsünde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kutlama programı ilk olarak Eğitim Fakültesi'nde 'Bilginin Önemi ve Eğitimi' konulu konferans ile başladı. Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Arı'nın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hilmi Demirkaya, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bayram Bıçak, Doç. Dr. Bekir Direkci, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi'nde ise Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu tarafından '21. Yüzyıl'da Öğretmenliğin Gelecek Vizyonu ve İnovasyon" konulu konferans verildi. Öğretmenler Günü Üniversitenin en küçük bireyleri tarafından da unutulmadı. AÜ 75. Yıl Kreşinde eğitim alan minik öğrenciler de öğretmenlerine şiir ve şarkılarla gösteriler sundu. Minikler ayrıca öğretmenlerine küçük hediyeler de takdim ederek, bu özel gününü kutladı.

AÜ Devlet Konservatuvarının öğretim üyeleri tarafından da yoğun ilgiyle izlenen Öğretmenler Günü'ne özel 'Öğretim Üyeleri Konseri' verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!