ATV'nin yeni dizisi "Rengarenk" ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

ATVnin yeni dizisi Rengarenk ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 14:20

ATV ekranları bu yaz "Rengarenk" olacak. Yaz dönemine bir birçok yeni dizi ile girmeye hazırlanıyor. İddialı oyuncu kadrolarıyla gelen dizilerden biri de Rengarenk dizisi. Oyuncularının yavaş yavaş belirlendiği dizinin çekimlerine başlandı. Peki Rengarenk, dizi severlerle ne zaman buluşacak?

Haberin Devamı

ATV'nin yeni dizilerinden "Rengarenk"in çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Kerem Çakıroğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerinde Selin Şekerci ve Kaan Taşaner bulunuyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği dizinin senaryosu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek'e ait. Peki, Rengarenk dizisinin genel konusu ne? Dizide başka hangi oyuncular var?

RENGARENK DİZİSİNİN KONUSU

"Rengarenk" dizisinde son dönemlerde oldukça başvurulan yabancı filmlerden uyarlama bir senaryoya yer verilecek. Julia Roberts ve Hugh Grant’lı “Nothing Hill” filminden alınacak senaryo romantik komedi türüne uyarlanıp Türk televizyonlarında yayınlanacak.

Rengarenk dizisinin esinlendiği Aşk Engel Tanımaz filminin konusu ise kısaca şöyledir. Will Thacker (Hugh Grant) Notting Hill'de seyahat kitapları satan bir kitabevi sahibidir. Boşanma sürecini pek idare edemeyen Will, Spike (Rhys Ifans) adında Galli ile ev arkadaşıdır. Bir gün dünyaca ünlü Hollywood oyuncusu ABD'li Anna Scott (Julia Roberts), dükkâna Türkiye hakkında bir kitap satın almaya girer. Kısa bir süre sonra, ikisi sokakta birbirlerine çarpmasıyla Will'in elindeki portakal suyu her ikisinin üstüne dökülür. Will Anna'yı evine üstüne değiştirmesi için tam yolun karşısındaki evine davet eder. Anna teklifi kabul eder. Anna üstünü değiştirirken Will mutfağın dağınıklığını toplar. Anna'nın sürpriz öpücüğü karşılıklı etkileşimin tohumlarını ekmiştir.

Haberin Devamı

RENGARENK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Selin Şekerci

 

Kaan Taşaner

Ümit İbrahim Kantarcılar

Haberin Devamı

İbrahim Kendirci

İnci Türkay

Açelya Devrim Yılhan

Selin Yeninci

Merve Oflaz

Sertan Erkaçan

Cem Belevi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!