ATSO Başkanı Çetin'den bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

ATSO Başkanı Çetinden bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 15:54

ATSO Başkanı Çetin'den bayram mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

ATSO Başkanı Ramazan Çetin, yayımladığı bayram mesajında Ramazan ayının ardından kutlanılan Ramazan Bayram'ının sevince, umuda ve kardeşliğe dair duyguları büyüten, aileleri bir araya getiren İslam dininin en özel günleri olduğunu söyledi. Bu özel günleri sevgiyi çoğaltmak ve hayata yayabilmek adına bir fırsat olarak görmek gerektiğini belirten Çetin, "Çünkü günlük hayattan siyasete, iş hayatından özel hayatımıza kadar her alanda sevgiyi, kardeşliği, yardımlaşmayı, birlikte iş yapma kültürünü hayatımıza yansıtabildiğimiz ölçüde refah, huzur, mutluluk dolu bir geleceğe yürüme imkânına kavuşuruz. Bu Ramazan Bayramı'nı da her yıl olduğu gibi Antalya'da tatilde geçirecek yüzbinlerce vatandaşımız ve aynı zamanda yabancı konuklarımızla birlikte idrak edeceğiz" dedi.

Turizmdeki daralmayı geride bırakan turizmcilerin ve esnafın da ekonomik anlamda bayram sevinci yaşayacağını umduğunu mesajında belirten Davur Çetin, şunları kaydetti:

"Bayramın üyelerimize, işlerinde bereket getirmesini; bereketin, birlikte çalışma ve üretme kültürü ile tüm yıla yayılmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin, hemşerilerimizin ve tatilini Antalya'da geçiren konuklarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın ülkemize, ulusumuza ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!