ATSO Akademi'den hijyen eğitimi

Güncelleme Tarihi:

ATSO Akademiden hijyen eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2017 11:14

ATSO Akademi'den hijyen eğitimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO 7. Grup Meslek Komitesi (ekmek, un ve unlu mamuller) üyelerinin talebiyle 26 Eylül tarihinde 'Hijyen Eğitimi' düzenleyeceklerini söyledi.

Başkan Davut Çetin, Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek eğitimde; Ahmet Korhan Erdem tarafından katılımcılara hijyen ve sanitasyonla ilgili genel tanımlar, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, personel, işyeri ve ekipman hijyeni, maske ve bone kullanımı, temizlik ve dezenfeksiyon maddelerinin kullanımı, gıdalarda zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar, gıda infeksiyon ve zehirlenmeleri hakkında aynı zamanda ekmek ve ekmek çeşitleri ile ilgili gıda mevzuatı, ekmek çeşitleri ve bu kapsamdaki kepek oranı yüksekliği, az tuzlu ekmek üretimi ve üretim teknikleri, tam buğday ekmeği tüketiminin faydaları ve ekmek israfının önlenmesi, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları konularında bilgiler verileceğini söyledi.

Çetin, “26 Eylül'de odamız Atatürk Konferans Salonu'nda yapılacak eğitme başta komite üyelerimiz ve çalışanları olmak üzere, konuya ilgi duyan tüm üyelerimizidavet ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!