ATSO Akademi sertifikalandırıyor

Güncelleme Tarihi:

ATSO Akademi sertifikalandırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 11:29

ATSO Akademi sertifikalandırıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, oda bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ATSO Akademi'de 2016 yılında 102 eğitim programıyla 2 bin 654 kişiye sertifika verildiğini söyledi.

ATSO Başkanı Davut Çetin, oda bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ATSO Akademi'nin 2016 yılı çalışmalarını değerlendirdi. ATSO Akademi programları ile ATSO üyeleri ve çalışanlarına kişisel gelişim, mesleki, teknik konularda teorik ve pratik içerikli eğitim desteği sağlandığını belirten Başkan Davut Çetin, "ATSO olarak mesleki ve yetişkin eğitimi projelerine özel önem vermekteyiz. Tüm eğitimlerimizi ATSO Akademi çatısı altında 'Yaşam Boyu Öğrenme' sloganıyla sürdürüyoruz. Odamız 1998 yılından günümüze binin üzerinde eğitim programı gerçekleştirdi. Bu süreçte 50 bine yakın üye ve çalışanı programlara katıldı ve sertifika aldı" dedi.

2654 KİŞİYE SERTİFİKA

Eğitim konularının ATSO Meslek komitelerinden ve üyelerden gelen talepler doğrultusunda düzenlendiğini belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, "ATSO Akademi çatısı altında düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında; geçen yıl 43 kişisel gelişim eğitimi, 14 bilgilendirme eğitimi, 13 sektörel ve uzun dönemli eğitim, 22 kalite eğitimi ve 10 temsilcilik eğitimi olmak üzere toplam 102 değişik konuda eğitim gerçekleştirildi. Eğitimlere toplam 2 bin 654 kişi sertifika aldı" dedi.

EĞİTİM PROGRAMLARI

Başkan Davut Çetin, ATSO Akademi programları ile üyeler ve çalışanlarına kişisel gelişim, mesleki, teknik konularda teorik ve pratik içerikli eğitim desteği sağladıklarına değindi. Eğitim konularını meslek komiteleri ve üyelerin taleplerini dikkate alarak belirlediklerine işaret eden Başkan Davut Çetin, "Eğitimlerimizin kalitesini ve standardını üst seviyede tutmak amacı ile katılımcılarımıza her eğitimin akabinde memnuniyet anketi uyguluyor. Sonuçları değerlendirerek sürekli daha iyiye ulaşmak için çalışıyoruz. Bugün gelinen noktada ATSO Akademi'nin, Antalya'da yetişkin eğitiminde 'marka' konumuna geldiğini gururla söyleyebiliyoruz" diye konuştu.

ATSO Akademi'nin 2017 yılında Antalya ve ilçelerinde eğitimleri sürdüreceğini ifade eden Başkan Davut Çetin, ATSO bünyesindeki eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki 'www.atso.org.tr' ATSO Akademi' bağlantısından, twitter.com/ATSO Akademi ve facebook.com/ATSO Akademi'den takip edilebileceğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!