"Atmaca"nın13 haftalık galibiyet hasreti

Güncelleme Tarihi:

Atmacanın13 haftalık galibiyet hasreti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2014 16:54

Kulüp Basın Sözcüsü , Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları Gençlerbirliği maçı ile 13 haftadır kazanamamanın baskısını üzerlerinde taşıdıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Alınacak bir galibiyetin takımdaki havayı değiştireceğini ifade eden Ferah, "Çok iyi bir kadroya sahibiz. Ligin ilk yarısında sakaltıkların çok olması oyun planlarımızı bozdu. İkinci yarıda kadromuza katılan arkadaşlarla daha da güç kazandık ama ikinci yarının ilk haftasında Gençlerbiliği maçında da beklentilerin uzağında kaldık. Gelecek haftalarda takımımızın çok daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.

Trabzonspor ile zor bir maça çıkacaklarını kaydededen Ferah, şöyle devam etti:

"Trabzonspor ligin çok değerli bir ekibi ve komşuluk ilişkileri itibariyle kardeş kulüp, çok yakın dostluklarımız var. Karadeniz derbisi diye tabir edilebilecek aynı kültüre sahip iki komşu kentin zor mücadelesi olacak. Son yıllarda Trabzonspor ve Çaykur Rizespor taraftarları aynı tribünü ortak duygularla paylaşıyor. Bu hafta oynanacak maçta da taraftarlarımız beraber olacak. Karadeniz derbisinde dostluk her şeyden önemli ama kazanmaya çok ihtiyacımız var. Bu maç bizim için yeni bir başlangıç olacak."

Ferah, Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın annesi Hayriye Akçay'ın vefatı nedeniyle üzüntü duyduklarını ve acısını paylaştıklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!