Atletico Madrid Negrodo'yu istiyor

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid Negrodoyu istiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2013 13:02

İspanya Birinci Futbol Ligi kulübü Atletico Madrid'de Radamel Falcao'nun Monaco'ya transferiyle başlayan forvet arayışının sona erdiği, Falcao'nun yerine Sevilla'dan Alvaro Negredo'nun alınacağı iddia edildi.

Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid'deki forvet arayışlarının bittiği öne sürüldü. Geçen hafta “Negredo veya Burak Yılmaz” iddiasını ortaya atan Marca, AS veya El Mundo Deportivo gazetelerinin başını çektiği İspanyol spor basını, bu kez Madrid takımının, tercihini Negredo'dan yana kullandığını öne sürdü. Basında yer alan haberlerde, Sevilla ile görüşmelerin sürdürdüğü belirtilirken, Atletico'nun, 27 yaşındaki İspanyol forvet için 21 ila 25 milyon avro bonservis ödeyeceği savunuldu.

Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido da basına “Negredo, gitmek istediğini bana bildirdi” açıklamasını yaparken, Atletico Madrid'in İspanyol futbolcu ile anlaştığı, sadece bonservis bedelini düşürmek için Sevilla Kulübü ile pazarlık yürüttüğü kaydedildi.

Yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da başlayacak Atletico Madrid'in, bu tarihten önce Negredo transferini bitirmek istediği öne sürüldü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!