Atletico Madrid Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? - İspanya Kral Kupası

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak - İspanya Kral Kupası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 22:37

Atletico Madrid Barcelona maçı bu akşam heyecan seviyesi yüksek kaliteli bir mücadeleye sahne olacak. Bu akşam karşılaşacak olan iki takım için tüm hazırlıklar tamamlandı. İspanya Kral Kupası için mücadele edecek iki takım sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde de geçtiğimiz yıl karşılaşan takımlar kendi sahalarında galip gelmeyi başarmıştı. Karşılaşma öncesinde heyecanlı maçın saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacağı merak ediliyordu. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Atletico Madrid Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Atletico Madrid Barcelona maçı ile heyecan dolu bir mücadele bu akşam spor severleri bekliyor. Kral Kupası'nda karşılaşan iki ekibin aralarında oynadığı mücadelelerde başa baş karşılaşmalar yaşanıyor.

Barcelona ile Atletico Madrid İspanya Ligi'nde karşılaştığı son mücadelede 1-1 berabere kalmış bu sonuç iki takımı da mutlu etmemişti.

Şampiyonlar Ligi'nde de geçtiğimiz yıl karşılaşan takımlar kendi sahalarında galip gelmeyi başardı. Devler Ligi'nde Barcelona sahasında rakibi Atletico Madrid'i 2-1'lik skorla mağlup ederken, Atletico'da iki oyuncu kırmızı kartla oyundan atılmıştı. Barcelona'nın deplasmanda konuk olduğu mücadele de ise Atletico Madrid mücadeleyi 2-0 kazanmıştı.

Atletico Madrid Barcelona İspanya Kupası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Atletico Madrid Barcelona İspanya Kupası maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu spor 3 ve beIN Sports 3 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

İki takımın kral kupası maçları

Atletico Madrid, Kral Kupası'nda ilk olarak zayıf rakibi Guijuelo'yu, sonrasında Las Palmas'ı ve çeyrek finalde de Eibar'ı eledi. Barcelona ise önce Hercules, sonrasında Athletic Bilbao ve çeyrek finalde de Real Sociedad'ı eledi. Bu sezon ligde istikrarsız sonuçlar alan Atletico Madrid ve Barcelona ezeli rakipleri Real Madrid'in oldukça arkasına düştü ve bu sezon Kral Kupası ile Şampiyonlar Ligi'ne daha çok odaklanmış durumdalar. 

Cezalı oyuncular

Ev sahibi Atletico Madrid'te Augusto Fernandez, Tiago Mendes, Jose Gimenez ve Jan Oblak sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Thomas Partey de Afrika Uluslar Kupası'nda olduğu için bu maçta yok.

Barcelona'da ise Lucas Digne, Sergio Busquets ve Andres Iniesta sakat ayrıca takımın birinci kalecisi Marc-Andre Ter Stegen de bu maçta dinlendirilecek ve kaleci Cillessen koruyacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!