Atletico Madrid: 1 Barcelona: 2

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid: 1 Barcelona: 2
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 15:06

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 3. haftasında, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid'i deplasmanda 2-1 yenen Barcelona, liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

Katalan ekibine galibiyeti getiren golleri Neymar ve Lionel Messi attı. Atletico Madrid'in tek golü Fernando Torres'den geldi.

İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in çalıştırdığı Real Madrid, Espanyol'a konuk olduğu mücadeleyi Cristiano Ronaldo (5) ve Karim Benzema'nın golleriyle 6-0 kazandı. Real Madrid'de 2009-2010 sezonundan bu yana forma giyen Portekizli futbolcu Ronaldo, Raul'u geride bırakarak kulüp tarihinin La Liga'da en fazla gol atan (231) futbolcusu oldu.

Lige ikide ikiyle başlayan takımlardan Celta ve Eibar, ilk puan kayıplarını yaşadı. Celta, sahasında Las Palmas ile 3-3, Eibar ise Malaga deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Barcelona'nın 9 puanla lider tamamladığı 3. haftada, 11 gol atıp kalesinde gol görmeyen Real Madrid, 7 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor. Real Madrid'in arkasından aynı puana sahip Celta, Villarreal ve Eibar sıralanıyor.

GOL KRALLIĞI

Atletico Madrid: 1 Barcelona: 2


La Liga'daki gol krallığı yarışında, ilk iki maçı boş geçtikten sonra bu hafta rakip fileleri 5 kez havalandıran Ronaldo zirvede yer alıyor. Ronaldo'yu 3'er golle Villarreal'den Cedric Bakambu ve Celta'dan Nolito takip ediyor.

SONUÇLAR

La Liga'da 3. hafta maçlarının sonuçları ve puan durumu şöyle:

Levante-Sevilla: 1-1
Espanyol-Real Madrid: 0-6
Sporting Gijon-Valencia: 0-1
Atletico Madrid-Barcelona: 1-2
Real Betis-Real Sociedad: 1-0
Granada-Villarreal: 1-3
Athletic Bilbao-Getafe: 3-1
Celta-Las Palmas: 3-3
Malaga-Eibar: 0-0
Rayo Vallecano-Deportivo: 1-3

Haberin Devamı

4. HAFTANIN PROGRAMI

18 Eylül Cuma: Getafe-Malaga
19 Eylül Cumartesi: Real Madrid-Granada, Valencia-Real Betis, Eibar-Atletico Madrid, Real Sociedad-Espanyol
20 Eylül Pazar: Sevilla-Celta, Deportivo-Sporting Gijon, Villarreal-Athletic Bilbao, Barcelona-Levante, Las Palmas-Rayo Vallecano

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!