Atiye ile 23 Nisan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Atiye ile 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 12:44

Atiye ile 23 Nisan coşkusu

Haberin Devamı

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediyesi ile Seyhan Belediyesi'nin birlikte düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği, meşale yürüyüşü ve Atiye konseri ile renkli görüntülere sahne oldu.
Çukurova Belediyesi semt kreşlerinin minikleri, 23 Nisan'ı Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde çeşitli etkinliklerle kutladı. Akşam devam eden programda meşale yürüyüşu yapıldı. Binlerce kişi Turgut Özal Bulvarı Aksagaz Kavşağı'nda toplandı. Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile katılan vatandaşlar marşlar söyleyerek, konser alanına yürüdü. Yürüyüşe, eşi ve çocuklarıyla birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Adana milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Zülfikar İnönü Tümer, ilçe başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.
ATİYE İLE COŞTULAR
Ünlü şarkıcı Atiye, Barış Manço Bulvarı'nda kurulan dev platformda saat 20.00'de sahne aldı. Yaklaşık 10 bin kişi Atiye'nin şarkıları ve dansları ile eğlendi.
Başkan Çetin, yaptığı açıklamada 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi günlerin Cumhuriyet tarihi açısından özel anlam taşıdığını belirterek "Cumhuriyet'in ateşi ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgimiz asla sönmeyecek. Giderek artan bir coşkuyla bayramlarımıza sahip çıkacağız. Cumhuriyet'e, Atatürk'e ve halka olan bağlılığımızı kimse engelleyemez" dedi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!