Atılım Üniversitesi World Design Organization’da

Güncelleme Tarihi:

Atılım Üniversitesi World Design Organization’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 12:27

Atılım Üniversitesi World Design Organization’da

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - ATILIM Üniversitesi, Birleşmiş Milletler'in özel danışmanlık statüsünde kabul gören ve dünyada 40 ülkeden 140 kurumun üye olduğu uluslararası meslek kuruluşu World Design Organization’ın 'eğitim kurumu üyelik statüsü'ne kabul edildi.

Başlıca amacı endüstriyel tasarım mesleğinin çıkarlarını korumak ve tanıtımını yapmak olan kar amacı gütmeyen uluslararası kuruluş World Design Organization, 1957 yılında kurulmuş ve 140’dan fazla kurumsal üyesi olan, üyelerinin görüşlerini uluslararası platformda duyurabilmeleri için ortak bir ses hizmeti sunan bir platform. Endüstriyel tasarım toplumunun gelişmesinde, endüstriyel tasarım öğrencileri, profesyonel tasarımcıların tanınmasında uluslararası bir ağ olarak faaliyet gösteriyor. WDO’ya profesyonel kuruluşlar, tanıtıcı birlikler, devlet kuruluşları ile eğitim kurumları üye olabiliyor ve böylelikle profesyonel, amatör ve eğitim sürecini içine alan geniş bir ağ olarak hareket edilebiliyor.

Atılım Üniversitesi de bu üyelik sayesinde WDO’nun tüm etkinlikleri hakkında ayrıntılı bilgi edinmede öncelik sahibi olma, geniş bir üye ağının iletişimine eklenerek dünya çapında endüstriyel tasarımcılardan haberdar olma imkanı elde etme, dünya çapında üyelere özel etkinliklere katılmaya hak kazanma, uluslararası görünürlük, tanınabilirlik elde etme, etkinliklerine destek ve onay alma, WDO web sitesinde duyurulma, WDO logosunu kullanım hakkı kazanma gibi ayrıcalıklara sahip olabilecek.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!