Atiker Konyaspor-Shakhtar Donetsk soyunma odaları (2)

Güncelleme Tarihi:

Atiker Konyaspor-Shakhtar Donetsk soyunma odaları (2)
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 01:03

Atiker Konyaspor-Shakhtar Donetsk soyunma odaları (2)

Haberin Devamı

Mehmet Kayhan YILDIZ-Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA) - ATÄ°KER Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman 1-0 yenildikleri Shakhtar Donetsk karşılaÅŸması sonrası yaptığı açıklamada puana çok yaklaÅŸtıkları bir maçı kenardan gelen bir orta ila kaybettiklerini söyledi.Â
‘BİZDEN DAHA İYİ BİR TAKIM’
Shakhtar Donetsk’in kendilerinden çok daha iyi bir takım olduğunu ifade eden Kocaman, "Genel olarak oyuna puan verilseydi, zaten 3 puan yine her halükarda Shakhtar Donetsk'indi. Ama futbolun en güzel taraflarından bir tanesi, seviye farkı ne olursa olsun, oyun nasıl olursa olsun maçın içindeki gelişen olaylar skoru ve puanı belirliyor. Bütün bunları yan yana getirdikten sonra zaten Shakhtar Donetsk'in daha fazla topa hakim ve bizim kalemizin önünde olması beklenmeyen bir durum değildi. Bunu sadece bize değil, pek çok takıma karşı yapabiliyorlar’’ dedi.
‘PUANA YAKLAŞTIĞIMIZ BİR MAÇI KAYBETTİK’
Bütün oyunlarını merkezden gelecek olan hücumları bertaraf etme üzerine kurduklarını belirten Kocaman şunları söyledi:
"Onlar da daha çok oyunu kenara götürerek bizim defansımızı bozmaya çalıştılar. Ne kadar arada tecrübe farkı olsa da puana çok yaklaştığımız bir maçı kenardan gelen bir orta ile kaybettik.’’
'MÜKEMMEL BİR MAÇ OLDU’
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca ise mükemmel bir maç olduğunu söyledi. Atiker Konyaspor'un iyi bir senaryoyla defans yaptığını belirten Fonseca, "Bu ağır defansı oyuncularımız iyi aştı. Güzel bir oyun oynamak için çalıştılar. Deplasmanda bu ağır senaryoya karşılık iyi oynamak profesyonel bir gösterişti" dedi.
Stattaki atmosferi de çok beğendiğini ve böyle atmosferde oynamanın zor olduğunu ifade eden Fonseca, "Konyaspor takımı çok güçlü bir takım. Çok iyi defans yapıyor. Bize karşı kontra ataklarla gol aradı" diye konuştu.

FOTOÄžRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!