Atiker Konyaspor-Beşiktaş soyunma odaları (3)

Güncelleme Tarihi:

Atiker Konyaspor-Beşiktaş soyunma odaları (3)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2016 01:50

Atiker Konyaspor-Beşiktaş soyunma odaları (3)

Haberin Devamı

'1 OYUNCU VE 2 PUAN KAYBETTİK'
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ligin iki maçında 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Kazanmak için tüm oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Oyun kontrolü bizdeydi. Oyunun belli bölümlerde akıcı olamadık. Yediğimiz ilk gol çok basit. İkinci gol yine kornerden yedik. İkinci golden sonra biraz daha rakipten üstündük. Son 10 dakika oyunun kontrolünü kaybettik. 1 oyuncu ve 2 puan kaybettik. Üzgünüz'' dedi.
'ÇAKIR'IN BASKI ALTINDA KALABİLECEĞİNİ GÖRDÜM'
Cüneyt Çakır'ın Türkiye'nin en iyi hakemi olduğunu belirten Güneş, ''Hakemleri değiştiremeyiz, ama oyunculara fikrimizi söyleyebiliriz. Cüneyt Çakır dünya çapında bir hakem. Ama ben baskı altında kalabileceğini bugün devre arasında olanlardan ve sahaya girerken gördüm. Pozisyon için demiyorum, her hakemin etki altında kalabildiğini gördük. Her maçta her seyirci bunu yapabilir'' dedi.
'OĞUZHAN MAÇTAN ÖNCE DE SAKATTI'
Oğuzhan Özyakup'un sakatlığı sorulan Güneş, şunları söyledi:
''Oğuzhan Özyakup'un maçtan önce de kasığında hafif gerginlik vardı. Oynadı ve sakatlığı yeniden ortaya çıktı. Ama daha sonra tekrar oynamasına mani olunca çıkardık. En kötü ihtimalle 3-4 gün içerisinde toparlar diye düşünüyorum."
TALİSCA'NIN LİSANSI YETİŞMEDİ'
Yeni transfer Talisca’nın lisansının yetişmediğini anlatan Şenol Güneş, “Onun dışında Boyko’nun ciddi bir sakatlığı yok. Belki Pazar günü olsaydı, maçta hem Adriano hem de Boyko oynayabilirdi. Uzun vadeli bir sakatlık değil. Talisca’da lisansı olmadığı için kadroda yoktu”
GÜNEŞ, A MİLLİ TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ
A Milli Takım için ise Şenol Güneş, “Bizden giden oyunculara ve tüm oyunculara başarılar diliyorum. İnşallah iyi başlarlar. Hırvatistan maçı zor maç. Grupta birinci yada ikinci bir şekilde çıkalım isteriz. Temennimiz o yönde. Hepsine başarılar diliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!