Atiker Konyaspor 1-1 Sporting Braga / MAÇIN ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Atiker Konyaspor 1-1 Sporting Braga / MAÇIN ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 14:29

UEFA Avrupa Ligi H Grubu maçında temsilcimiz Atiker Konyaspor evinde Braga ile 1-1 berabere kaldı. 9.dakikada Milosevic ile 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar 55'te Ahmed Hassan'ın golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu. Bu sonucun ardından grupta ilk puanını alan Konyaspor son sırada yer alırken 2 puana yükselen Braga 3.sırada kaldı.

Haberin Devamı

Stat: Konya Büyükşehir Belediye 
Hakemler: Aliyar Aghayev, Zeynal Zeynalov, Rza Mammadov (Azerbaycan) 
Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner (Dk. 46 Meha), Hadziahmetovic (Dk. 82 Halil İbrahim Sönmez), Milosevic, Bajic 
Braga: Matheus, Baiano, Velazquez, Rosic, Goiano, Alan (Dk. 75 Fonte), Vukcevic, Mauro, Eduardo (Dk. 67 Horta,), Santos, Hassan (Dk. 75 Stoiljkovic) 
Goller: Dk. 9 Milosevic (Atiker Konyaspor), Dk. 55 Hassan (Braga) 
Sarı kartlar: Dk. 57 Meha, Dk. 59 Ali Turan (Atiker Konyaspor), Dk. 81 Fonte (Braga) 

Atiker Konyaspor 1-1 Sporting Braga / MAÇIN ÖZETİ

İŞTE MAÇIN GOLLERİ:
9. dakikada Atiker Konyaspor aradığı golü buldu. Ömer Ali Şahiner'in ara pasıyla ceza sahasında topla buluşan ve kaleci Matheus'u çalımlayan Milosevic'in yerden şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0 
55. dakikada Braga beraberliği yakaladı. Goiano'nun soldan pasıyla altıpasta topla buluşan Hassan'ın bekletmeden şutunda top ağlara gitti: 1-1 
Atiker Konyaspor 1-1 Sporting Braga / MAÇIN ÖZETİ
MAÇTAN NOTLAR:

Haberin Devamı

ATİKER KONYASPOR'DA 5 DEĞİŞİKLİK
Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, son oynanan Medipol Başakşehir maçının ilk 11'ine göre kadroda 5 değişiklik yaptı. Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de yer alan Abdülkerim Bardakçı, Mehmet Uslu, Halil İbrahim Sönmez, Meha ve Avrupa liginde cezası bulunan Rangelov'un yerine Braga karşısında Vukovic, Douglas, Hadziahmetovic, Milosevic ve Bajic'i sahaya çıktı.

BRAGA'DA 3 DEĞİŞİKLİK
Braga Teknik Direktörü Jose Peseiro ise liglerinde Arouca ile 1-1 berabere kaldıkları maçın kadrosundan 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Arouca maçında ilk 11'de yer alan Jorge, Djavan ve Tiba'nın yerine Baiano, Velazquez ve Vukcevic'e ilk 11'de sahaya çıktı. 

AZERBAYCANLI HAKEM
Atiker Konyaspor-Braga maçında Azerbaycan Futbol Federasyonu'ndan hakem Aliyar Aghayev görev aldı. Yardımcılıklarını ise Zeynal Zeynalov ile Rza Mammadov'u yaptı.

Haberin Devamı

TARAFTARDAN SEVGİ GÖSTERİSİ
Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan yeşil-beyazlı futbolculara taraftarlar, alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Futbolcular ısınma haraketlerini yaparken tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını destekledi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ
Konya Emniyet Müdürlüğü, stat ve çevresi ile kent merkezinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Stadyuma alınan tüm seyirciler detaylı üst aramasından geçirildi. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi. Konyalı futbolseverlerin ilgi gösterdiği mücadelede, tribünlerde yer yer boşluklar gözlendi. Stadyumda Braga taraftarına ayrılan bölüm ise boş kaldı.

Haberin Devamı

DAVUTOĞLU MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ
Eski Başbakan Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu da Atiker Konyaspor, Braga karşılaşmasını taraftarların arasında tribünden izledi. Davutoğlu maçı, kuzey alt kale arkası tribününde taraftarların arasında seyretti. Taraftarlar Davutoğlu'na büyük ilgi gösterirken, bazı futbolseverler cep telefonu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

140 BASIN MENSUBU İZLEDİ
Basın mensupları da maça yoğun ilgi gösterirken, 17'si yabancı basın olmak üzere toplam 140 medya çalışanı maça akredite oldu.

BAKMADAN GEÇME!