Ateşten gömlek hala sırtımızda

Güncelleme Tarihi:

Ateşten gömlek hala sırtımızda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2006 00:00

MHK’nin yeni başkanı Mustafa Çulcu, Türk hakemliğini yükseye taşıyacaklarını söyledi. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) yeni başkanı Mustafa Çulcu, görev dağılımı yaptıkları toplantının ardından, çalışma prensipleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Çulcu, güzel bir anlayışa sahip, hoş bir ekip oluşturduklarını belirterek, "Ekibimizin çoğunluğu hakemlik camiasından gelmekte olup, dinamik bir yapıya sahip. Öte yandan, akademisyenler de bulunmaktadır. Büyük bir bilgi birikimine sahip olan ekibimizin Türk hakemliğini yükseğe taşıyacağına inanıyorum" dedi.

Çulcu, bir basın mensubunun, "Ateşten gömlek giydiniz" demesi üzerine, "Ateşten gömlek 20 yıldır sırtımızda. Gömleğin üstüne bir gömlek daha giydik" diye karşılık verdi.

Hakemlikte kurumsallaşma adına hamleler yapacaklarını da vurgulayan Çulcu, Futbol Federasyonunun aldığı karar gereği bundan böyle hakem notlarının açıklanlayacağını dile getirdi. Çulcu ayrıca Ufuk Özerten yönetimindeki eski MHK’ye teşekkür etti.

Tokat’a güle güle

Deneyimli hakem Metin Tokat’ın istifasının sorulması üzerine yorum yapan Çulcu, "Tokat’ın bu camiaya büyük hizmetleri vardır. Düşüncesi kendisine aittir. İstifa ettiği için ’güle güle’ derim. Biz kendisi ile uzun yıllar çalıştık. Hala derneğimizin üyesidir. Bu camiaya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!