Ateşkes çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Ateşkes çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2001 00:00


Ulaş SAĞ
Haberin Devamı

Ürkmez de, tansiyonun yükseltilmesinden çok rahatsız

İzmir Gücü Spor Vakfı Başkanı Levent Ürkmez, Göztepe ile KSK arasında soğuk rüzgarlar esmesi yüzünden devreye girdi, Hamdi Türkmen ve Önder Baysoy'u sağduyulu olmaya davet etti.

GÜÇBİRLİĞİ ŞART

İzmir Gücü Spor Vakfı'nın Başkanı Levent Ürkmez, son iki haftada gelişen olaylarla tansiyonun yükselmesinden rahatsızlık duyduklarını söyledi. İzmir'in dostluğa ve güçbirliğine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı olduğunu hatırlatan Ürkmez, herkesi sağduyulu olmaya davet etti.

BARDAĞI TAŞIRDI

Altay-Göztepe derbisinde tribünlerin karşılıklı küfürleşmesinin ardından Göztepe ile KSK arasında patlak veren kavganın bardağı taşırdığını vurgulayan Ürkmez, ‘‘KSK Başkanı Önder Baysoy'un, (Göztepe çıkamaz) şeklindeki beyanatını talihsiz bir açıklama olarak görüyorum. Göztepe Başkanı Hamdi Türkmen'in de buna karşılık vermesi çok yanlış’’ diye konuştu.

YARAR DEĞİL ZARAR

Maçlarda Göztepeliler'in Baysoy'a, KSK'lilerin de Türkmen'e küfretmesinden endişe ettiğini, bu tip olayların İzmir’e büyük zarar getireceğini vurgulayan Ürkmez, ‘‘Sadece Göztepe ve Karşıyakalı değil, bütün kulüplerin yöneticileri verecekleri beyanatlara dikkat etmek zorunda. Basın da yıkıcı değil yapıcı olmalı’’ dedi.

YEMEK VERECEK

Önümüzdeki hafta kulüp başkanlarını yemeğe davet edip, aralarındaki kırgınlıkları gidermeye çalışacağını vurgulayan Ürkmez şöyle konuştu: ‘‘Geçmişte bunun zararını gördük. Nitekim İzmir'in 1.Lig'de temsilcisi yok. Süper Lig'e iki, hatta üç takımımızı çıkarmak için el ele vermeliyiz. Taraftarları birbirine düşürmeye kimsenin hakkı yok.’’

BEŞ KULÜBE 70 BİN BİLET

İzmir Gücü Spor Vakfı, 23 Nisan'da çekilişi yapılacak eşya piyangosu için bastırılan 100 bin biletten 70 binini ücretsiz olarak beş kulübe verdi. Altay Başkanı Nafiz Zorlu, Buca Başkanı Yusuf Muhafız, KSK 2.Başkanı M.Ali Kasalı ve İzmirspor yöneticisi Işık Menokan törene katıldı. Göztepe'yi, aynı zamanda Vakıf Başkanı olan Levent Ürkmez temsil etti. Altay ve Göztepe’ye 20’şer, KSK, Buca ve İzmirspor’a 10’ar bin bilet teslim edildi. Kulüplerden her bilet için 500 bin lira KDV ücreti alınacak.

İzmir Gücü Spor Vakfı’nın Hilton Oteli’nde yapılan toplantısına, aralarına kara kedi giren Göztepe Başkanı Hamdi Türkmen ile KSK Başkanı Önder Baysoy’un katılmaması dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!