Ateşböceği son bölümü ardından gözyaşı yüklü yeni fragman

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği son bölümü ardından gözyaşı yüklü yeni fragman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 11:06

Ateşböceği dizisi dün akşam 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Aslı ve Barış arasından duygusal anların yaşandığı Ateşböceği son bölümündeki olaylı final sahnesi ardından yeni fragman yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? Aslı ve Barış arasındaki her şey bitecek mi? İşte Ateşböceği yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Ateşböceği dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Genç kadrodan oluşan Ateşböceği’nin son bölümü 10 Ağustos Perşembe günü yayınlandı. Aslı’nın geçmişten gelen korkuları su yüzüne çıkmaya başladı. Geçmişe dair detayların ortaya çıktığı son bölüm finaline Hakan’ın hatırladığı detaylar damga vurdu. Öte yandan Barış, Aslı ile ilgili duyduğu şüphe nedeniyle zor bir karar aldı. Tüm bu gelişmeler ardından Ateşböceği 8. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ilk görüntüler...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı’yla Barış’ın birbiri ardına yaşadığı olaylar Barış’ın gerçeği itiraf etmesini giderek zorlaştırıyordu. Barış ve Aslı her şeye rağmen duygularıyla yüzleşmenin şaşkınlığını henüz üstünden atamamışken, İlayda’nın çevirdiği pis bir oyunun içine düştüler. Artık söz konusu olan sadece kendi hayatları değil, ailelerinin de duygularıydı.

BAKMADAN GEÇME!