Ateşböceği 4. bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı! Barış ne yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği 4. bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı Barış ne yapacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 16:57

Ateşböceği 4. bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Son bölümde Barış ile Aslı arasındaki ilişki bir kez daha değişik bir hal almış ve bilinmeze doğru ilerlemeye başlamıştır. Ateşböceği 4. bölüm sonrası yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı. Peki, Ateşböceği son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümden bazı detaylar

Haberin Devamı

Ateşböceği dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ateşböceği'nde heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde ayrılık acısıyla serseme dönen Aslı kendini nezarette bulurken, Barış geceyi evindeki ilginç konuklarla birlikte geçirmek zorunda kaldı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Aşk vurduğu insanı değiştirir. Barış gibi bir erkeğe ‘gitme’ dedirtir. Aslı gibi bir kızı gittiğine pişman ettirir. Ayrılık acısıyla serseme dönen Aslı kendini nezarette bulurken, Barış geceyi evindeki ilginç konuklarla birlikte geçirmek zorunda kalır. Kabus gibi başlayan gün her ikisi için de masala dönüşürken Aslı, kaderin ağlarına takıldığından habersizdir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aslı, ilk kez hissettiği duyguların karıştırdığı zihnini toparlamaya çalışırken Barış’ın dünyasına gittikçe daha fazla çekilir. İkilinin arasındaki elektrik, Barış’ı yapması gerekenle savrulduğu yer arasında bocalamasına neden olur. Tüm bunlar Aslı’yı İlayda’nın radarına sokar ve kurtların arasına düşen kuzu misali Aslı, İlayda’nın tuzağına düşmekten kurtulamaz. 

 

BAKMADAN GEÇME!