ATDSK kortları yenilendi

Güncelleme Tarihi:

ATDSK kortları yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 11:39

ATDSK kortları yenilendi

Haberin Devamı

ADANA(DHA) Uluslararası standartlardaki kortlarıyla ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nün (ATDSK) kortları yenilendi.
ATDSK'da geçen yıl 4 toprak kort yapımı ile birlikte başlayan yatırım süreci, 2017'de yeni yatırımlarla kendini gösteriyor. 2'si kapalı 4'ü toprak toplam 12 tenis kortu bulunan ATDSK'de sert zemin tenis kortları, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) onayına da sahip,  cushion zemin kaplaması ile kaplandı.
Cushion kaplamanın suya ve her türlü hava koşuluna uygun olduğunu, bu çalışmayla kortların genel bakım gerektirmediğini belirten ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Geçen yıl bakım yapılması zorunlu olan 4 kortumuzu veteran tenisçilerimizin taleplerini ve sporcularımızın toprak kort turnuvalara hazırlıkları sırasında duydukları ihtiyaçlarını dikkate alarak toprak korta çevirmiştik. Bu yıl da diğer 8 sert zemin kortumuzun genel bakımını gerçekleştirdik. Cushion kaplama yaptırıp, boyatarak kortlarımızın tamamının yenilenmesini sağladık. Suya ve hava koşullarına dirençli kaplama ile yenilenen kortlarımız üyelerimize, sporcularımıza ve tüm tenis severlere hayırlı olsun. Bu yılki yatırımlarımız bununla da kalmayacak. 2 merkez kort yapımını da başlattık. Kulübümüz alt yapısından yetişen Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu'nun adlarını vereceğimiz merkez kortlarımızın yapımı ile ilgili gelişmeleri de çok yakında spor severlerle paylaşacağız" dedi
DHA(AP)18.7.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!