Atatürk ve şehitler için lokma

Güncelleme Tarihi:

Atatürk ve şehitler için lokma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 15:45

Atatürk ve şehitler için lokma

Haberin Devamı

ULU Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. yıldönümünde Bayraklı’da düzenlenen törenle anıldı. İlçenin beş ayrı noktasında Atatürk ve tüm şehitler için lokma döktürüldü.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'ndeki resmi anma töreni, Sevgi Yolu’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Anma törenine Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Arslan ve Başkan Karabağ anıta çelenk sundu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu ardından hep bir ağızdan İstiklal marşı söylendi. Törenin ardından Başkan Karabağ, bir kolejdeki Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliğine katıldı.

LOKMA DÖKÜLDÜ

Bayraklı Belediyesi her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yıl da Sevgi Yolu, Gümüşpala heykel, Çay Mahallesi Sancak Camisi, Manavkuyu Migros ve Çınar Kafe’nin önünde Atatürk ve tüm şehitler için lokma döktürdü. Başkan Karabağ da vatandaşlara lokma ikram etti. Sevgi Yolu’nda ise Atatürk ve tüm şehitler için Kuran’ı Kerim okundu, dualar edildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!