Atatürk Ve Anıtkabir Fotoğraf Sergisi Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Atatürk Ve Anıtkabir Fotoğraf Sergisi Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:56

DAVETLİLER RESİMLERE İLGİYLE BAKTI

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği ve TEFSAD ile ortaklaşa gerçekleşen ’Atatürk ve Anıtkabir’ fotoğraf sergisi Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binası sergi alanında açıldı.
Tarihi bina sergi alanında düzenlenen ’Atatürk ve Anıtkabir’ fotoğraf sergisi açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TEFSAD ve ADD Başkanları, fotoğraf sanatçıları ve Süleymanpaşalı vatandaşlar katıldı.
"TEKİRDAĞ’IN SANAT SERGİLEME SALONUNA İHTİYACI VAR"
Resim sergisi açılışında konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bu tarihi bina bizim kültür mirasımız. Burasını kısa bir süre idari bina olarak kullanmak zorunda kaldık. Fakat Tekirdağ’ın sanat sergileme salonuna daha çok ihtiyacı var. Burasını yavaş yavaş bir galeri haline getirmeye çalışıyoruz. İlk defa bizim resim çalıştayımızın resimlerini sergiledik. Bunun dışında ilk defa fotoğraf sanatçılarımızın ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin birlikte organize ettiği bu fotoğraf sergisine sahne oluyor" dedi.
Atatürk ve Anıtkabir fotoğraf sergisi 13 Kasım 2015 tarihine kadar Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi bina sergi alanında sergilenmeye devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!