'Atatürk ile Yaşıyorum' sergisi

Güncelleme Tarihi:

Atatürk ile Yaşıyorum sergisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 16:50

'Atatürk ile Yaşıyorum' sergisi

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- 29 EKİM Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı  Özel  Orta Okulu 5'inci sınıf öğrencilerinin görsel sanatlar dersinde hazırladığı 'Atatürk İle Yaşıyorum' kolaj servisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda açılan sergide Atatürk’ün hayatından esinlenerek hazırlanan resimler 13 Kasım Pazartesi gününe kadar Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu'nda sergilenecek. GKV  Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında açılışını yaptığımız 'Cumhuriyet ve Atatürk' temalı Kolaj Sergisi öğrencilerimiz tarafından hazırlanan önemli bir koleksiyondan oluşuyor. Cumhuriyet değerlerimizi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün konulu sergisinin açılışını gerçekleştirmekten onur duyuyoruz" dedi.
Gaziantep Kolej Vakfı’nın Ortaokul binasında gerçekleştirilen sergide 20 eser sergilendi. Atatürk öğretilerini hayatımızın her alanında uygulanması gerektiğini belirten Nadir Gürsel, "Çocuklarımızın bu yaşlarda resimle iç içe olması bizim için çok önemli. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemi ve özelliğini vurgulayacak bir sergi olsun istedik bu nedenle resim sergimizin konusunu, Cumhuriyet ve Atatürk seçtik. Evlatlarımız, Türkiye’nin geleceği" şeklinde konuştu
5'inci sınıf öğrencileriyle birlikte aynı heyecana sahip olduğu gözlerden kaçmayan GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bozoğlu ise, şunları söyledi:
"5'inci sınıf öğrencilerimin sergimizin açılışında emeği çok büyük. Öncelikle onlara teşekkür ediyorum. Hayatımı anlamlandıran öğrencilerimle böyle güzel bir çalışmaya imza atmaktan dolayı gurur duyuyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemini bu şekilde aktarmaları beni mutlu etti. Önümüzdeki süreçlerde de çeşitli konularda karma resim sergileri açmaya devam edeceğiz."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!