Ataşbak'tan Şakirpaşa genç hentbol takımına başarı dileği

Güncelleme Tarihi:

Ataşbaktan Şakirpaşa genç hentbol takımına başarı dileği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 14:30

Ataşbak'tan Şakirpaşa genç hentbol takımına başarı dileği

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)

ADANA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 'Kadınlar Türkiye Kupası' müsabakalarına katılacak olan Şakirpaşa Genç Spor Kulübü hentbol takımını misafir edip, başarılar diledi.
Güçlü rakiplerine rağmen düşük bütçesiyle Süper Lig'e yükselen Şakirpaşa Genç Spor Kulübü Başkanı İzzet Vezir, antrenör Ali Rıza Yeşil, Yönetim Kurulu Üyesi Saim Ergezdir ve sporcuları konuk eden Ataşbak, ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
Şakirpaşa Genç Spor'un 4 yıl gibi kısa sürede altyapıya verdiği önemin yararını gördüğünü söyleyen Ataşbak, kupada Adana'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti.

'SPONSOR ARIYORUZ'
Şakirpaşa Genç Spor Kulübü Başkanı İzzet Vezir de Ataşbak'a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, şunları söyledi: "Sporcularımızın büyük çoğunluğu Adanalı, hatta aynı mahallede yaşayan, 5-6 yıldır alt yapıyla bu yerlere geldik. Süper Lig'e çıkınca 5 yabancı sporcu takviyesi yaptık. Hepsi ülkelerinde milli sporculardır. Süper Lig'e kolay gelmedik. Ligde kalıcı olmak için çok ciddi sponsor kuruluşlara ihtiyacımız var."

DHA (AÖ) (24.8.2016, FOTOĞRAFLI) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!