Atalay Filiz, iki sevgiliyi kıskançlık nedeniyle mi öldürdü?

Güncelleme Tarihi:

Atalay Filiz, iki sevgiliyi kıskançlık nedeniyle mi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 06:50

Seri katil Atalay Filiz, Göktuğ Demirarslan ve Rus sevgilisi Elena Radchikova cinayetini “Gizli mesaj geldi, casusluk yaptıkları için öldürdüm” diye itiraf etti. Ancak iddianamede tanık olarak yer alan Göktuğ Demirarslan’ın bir arkadaşı, “Atalay Filiz’in kız arkadaşı Olga’nın kaybolmasından sonra Demirarslan’ın sevgilisi Elena’ya ilgi duymaya başladığını, bu yüzden Filiz ile Demirarslan’ın arasının bozulduğunu” anlattı. Tanık, Demirarslan’ın kendisine “Atalay şizofren. Elena’yla arkadaşlığımızı kıskanıyor” dediğini de söyledi.

Haberin Devamı

Habertürk Gazetesi'nden Fevzi Çakır'ın haberine göre Filiz, İstanbul Emniyeti’ndeki sorgusunda ise çifti, sevgilisi Olga Seregina’nın kayboluşundan kendisini sorumlu tuttukları için öldürdüğünü söyledi.

Cinayetlere ilişkin Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Filiz’in iki sevgiliyi kıskançlık nedeniyle öldürdüğü belirtildi.İddianameye göre Filiz, ilgi duyduğu Elena’yı Demirarslan’dan ayırmaya çalıştı, başarılı olamayınca çifti pusu kurarak öldürdü.

''CASUSLUK YAPTIKLARI İÇİN ÖLDÜRDÜM''

Filiz, Ankara’daki 2 cinayetle ilgili olarak önceki gün Ankara Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ifade verdi. Filiz ifadesinde, çiftin Rusya için casusluk yaptıkları yönünde gizli mesaj geldiğini belirterek, bu nedenle öldürdüğünü kabul etti.

Haberin Devamı

''ATALAY, ELENA'YA İLGİ DUYMAYA BAŞLADI''

Ancak iddianamede tanık olarak yer alan Göktuğ Demirarslan’ın bir arkadaşı, “Atalay Filiz’in kız arkadaşı Olga’nın kaybolmasından sonra Demirarslan’ın sevgilisi Elena’ya ilgi duymaya başladığını, bu yüzden Filiz ile Demirarslan’ın arasının bozulduğunu” söyledi.

Tanık, Demirarslan’ın kendisine “Atalay şizofren. Elena’yla arkadaşlığımızı kıskanıyor” dediğini de aktardı. Otopsi raporunda, Filiz’in Demirarslan ve Elena’nın kafasına defalarca ateş ettiği kaydedildi.

Atalay Filiz, iki sevgiliyi kıskançlık nedeniyle mi öldürdü

Göktuğ Demirarslan ve Rus sevgilisi Elena Radchikova 

BAKMADAN GEÇME!