Ata Demirer telefonda özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Ata Demirer telefonda özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2005 00:09

Konuk olduğu Beyaz Show’da, kendisine kız arkadaşı olup olmadığını soran hayranına ‘Verecen mi’ diyen Ata Demirer, hatasını teláfi etti. Üzdüğü hayranını telefonla arayan stand-up’çı, özür dileyerek onun gönlünü aldı.

Laf ağızdan çıktı bir kere

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu programa telefonla bağlanan bir hayranının, önce ‘Kız arkadaşın var mı’ diye sorması, ardından da ‘Yoksa’ deyip susması üzerine ağzından çıkan ‘Verecen mi’ sözü, Ata Demirer’in başını ağrıttı. Kırdığı pot yüzünden herkesten eleştiri alan Demirer, sonunda Bursalı genç kızı telefonla arayarak özür dileme yoluna gitti.

Kendisini affettirdi

Bursa’da, eskiden oturduğu mahallenin iki alt sokağında yaşayan hayranını arayan stand-up’çı, ‘Dilin kemiği yok derler ya, aynen öyle. Bir an TV’de olduğumu unuttum. Benim annem, ailem, sülalem Bursalı. Şöhret olmadan önce tanıdığım arkadaşların, şöhret olduktan sonra nasıl değiştiğini gördüm. Keşke hiç şöhret olmasaydım da böyle bir şey yaşamasaydım’ dedi.

Bundan bir ayar aldım

Bu olay yüzünden çok üzüldüğünü ve hayatından 10 yıl gittiğini belirten Demirer, sözlerini şöyle noktaladı: ‘Ben bu olaydan bir ayar aldım. Köşe yazarlarının ‘Sen bizim sevdiğimiz adamsın, dikkatli ol’ tarzı yazıları beni kamçıladı. Demek ki bir ayara ihtiyacım varmış. Ben kendime geldim, kız da beni anladı. Zaten en önemlisi de üzdüğüm kişinin beni anlaması.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!