ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 11:04

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) öğrencilerinin heyecanla bekledikleri ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçları ATA AÖF OBS Öğrenci Bilgi Sistemi girişi yaparak öğrenilebiliyor. Öte yandan sınav soruları ve cevap anahtarları da erişime açıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı az önce verildi. ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı. Peki; ATA AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir?, ATA AÖF sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte yanıtlar...

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.

Haberin Devamı

ATA AÖF FİNAL SORULARI VE CEVAPLARI 2016 YAYINLANDI

ATA AÖF final sınav soruları ve cevap anahtarları ataaof.edu.tr internet sitesinden yayınlandı. ATA AÖF final sınav soruları ve cevap anahtarlarına ulaşmak isteyen öğrenciler aşadığıdaki fotoğrafı tıklayarak ataaof.edu.tr adresine ulaşabilirler.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

ATA AÖF final sınavı sonucunu öğrenen öğrenciler bütünleme sınavına kalıp kalmadıklarını da öğrenecekler. Atatürk Üniversitesi resmi web sitesinde yapılan duyuruda bütünleme sınavına girecek olan öğrenciler için 70 il merkezinde 20 – 21 Şubat 2016 tarihinde bütünleme sınavı yapılacağı bilgisi verildi.

BAKMADAN GEÇME!