At topu at Van Persie'ye at

Güncelleme Tarihi:

At topu at Van Persieye at
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 21:26

Van Persie, rakip ceza alanı içinde geçmişteki maçlara göre çok daha fazla topla buluşturulacak. Hakemin ilk düdüğüyle birlikte baskılı oyunla, Beşiktaş’a kontratak şansı verilmeyecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de, Vitor Pereira golcülere yeterince top taşıyamama sorununa antrenmanlarda çözüm arıyor. Hücumcuları kazanmak isteyen Pereira, Beşiktaş maçında Van Persie’yi gol yollarında topla buluşturmak için özel hesaplar yaptı.
Hollandalı futbolcunun tehlikeli bölgelerde topla daha çok buluşturulmasını isteyen Vitor Pereira, bunun için bazı yöntemleri oyuncularına anlattı. Kanat oyuncularına talimat veren Pereira, buradan yapılacak akınlarda Robin van Persie’nin ön ve arka direklere koşular yapmasını istedi.

BASKI YAP, RAKiBi SAHASINA HAPSET

SADECE iyi oyunun değil ilk golü atmanın önemli olduğunu da belirten Pereira, ileri uçtaki oyunculara en çabuk şekilde top taşınmasının öneminin altını çizdi.
Takımına sonuca gidecek organizasyonları gösteren Pereira, Van Persie ve Fernandao’ya yönelik çalışmalara da ağırlık verdi. Sarı lacivertliler ilk etapta derbiye baskılı başlayıp, Beşiktaş’ı kendi sahasına hapsedip kontratak imkanı vermemeyi planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!