At arabasından gölete düşerek boğulan çift yan yana toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

At arabasından gölete düşerek boğulan çift yan yana toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2017 18:24

At arabasından gölete düşerek boğulan çift yan yana toprağa verildi

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne), (DHA)-EDİRNE'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Mercan Köyü'nde kekik toplamaya giden ve at arabasının devrilmesi sonucu gölete düşerek boğulan 60 yaşındaki Müzeyyen Küçükşen ile eşi 69 yaşındaki Hüseyin Küçükşen İzzetiye Mahallesi'nde yan yana toprağa verildi.
Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çifti, geçen Perşembe günü, saat 13.00 sıralarında ilçeye bağlı İzzetiye Mahallesi'nden at arabasıyla kekik toplamak üzere Mercan Köyü'ndeki gölete gitti. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen'in bulunduğu at arabası, kısmen suyla kapanan göletteki köprüden geçtiği sırada henüz belirlenemeyen nedenle devrildi. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çifti devrilen at arabasından gölete düşerek, boğuldu. Eğerlerinden kurtulan at ise yakında bulunan Büyükdoğanca Köyü'ne gitti. Üzeri çamurlu sahipsiz atı gören köylüler durumu jandarmaya bildirdi. Küçükşen çiftinden haber alamayan yakınları da jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri, dün sabah saatlerinde Mercan Köyü Göleti'nde yaptıkları aramada Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen'in cesetlerini buldu. Çiftin cesetleri savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Ailesi tarafından bugün adli tıptan teslim alınan Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çiftinin cenazeleri, Keşan'a bağlı İzzetiye Mahallesi'ne getirildi. Cenazeye Küçükşen ailesinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Küçükşen çiftin cenazeleri, İzzetiye Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!