Asus'tan kaydıraklı bir tablet

Güncelleme Tarihi:

Asustan kaydıraklı bir tablet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2011 12:44

Asus'un kayarak açılan klavyeye sahip yeni tableti, güçlü özellikleriyle dikkatleri üzerine topladı.

Haberin Devamı

ASUS, Eee Pad Transformer ile yakaladığı başarıyı, Eee Pad Slider modeli ile devam ettirmek istiyor. Daha satışa çıkmadan tasarımı ile 2011 Uluslararası Mükemmel Tasarım Ödülü (International Design Excellence Awards 2011) kazanan Eee Pad Slider, inci beyazı ve metalik kahverengi renk alternatifleri, kayarak açılan klavyesinin yanı sıra yeni Google Android 3.1 işletim sistemi (Android 3.2 yükseltilebilir) ve güçlü multimedya özellikleri ile tablet pazarında ses getirmek istiyor. 178 derecelik görüş açısına sahip IPS ekranı, kullanıcılara zengin görsel deneyim sağlarken, USB portu, Micro SD kart okuyucu ve mini-HDMI portu ile de zengin bağlantı olanakları sunuyor. Klavye kullanımı ile de e-posta ve blog post gönderilerinde daha kolay ve hızlı giriş sağlıyor.

NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli işlemci desteği sayesinde ASUS Eee Pad Slider ile internette gezinirken, HD film izlerken, müzik dinlerken ya da hepsini bir arada yaparken hız ve performans farkını hissedeceksiniz. HD video kaydı yapabilen ve Surround ses sistemine sahip Eee Pad Slider üzerinden her türlü multimedya dosyasını izleyebilir, kendi eğlence sisteminizi oluşturabilirsiniz.

178 derecelik görüş açısı ve 16:10 altın orana sahip parlak IPS ekranı iyi bir görüntü deneyimi sunarken Corning Gorilla Glass cam çizilmelere karşı ekranınızı koruyor. 10 parmak multi-touch ekran desteği kullanıcılara konforlu ve sezgisel dokunma deneyimi sunuyor. Ön yüzündeki 1.2 MP kamera ve arka taraftaki 5MP'lik kamerasıyla kullanıcılara video konferansı yapma ve çarpıcı fotoğraflar çekebilmelerine olanak tanıyor.

Mobil verimlilik

Bir ekran klavyesi ile karşılaştırıldığında, ASUS Eee Pad Slider'ın kayarak açılan klavyesi kullanıcılara daha hızlı ve daha konforlu yazı yazma deneyimi sağıyor. Böylece kullanıcılar her yerde ve her zaman daha üretken hale geliyor. Ön yüklü olarak gelen Polaris Office 3.0 ile Eee Pad Slider, kullanıcılara, belgelerini, hesap tablolarını, sunum dosyalarını ve ofis belgelerini görüntüleme ve düzenleme imkanı sağlayarak, profesyonel Mobile Office çözümü sunuyor.

Cihazlar arasında sorunsuz veri transferi için kullanıcılara destek olan ASUS'un web destekli depolama alanı WebStrorage'da bir yıl sınırsız depolama alanı ile en sevdiğiniz şarkı, film ve resimleri yedekleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

16 / 32 GB eMMC yuvası, USB portu, Micro SD kart okuyucu ve mini-HDMI portu ile Eee Pad Slider, üstün verimlilik ve eğlence merkezi haline geliyor.

Haberin Devamı

Geleceğe yön veren bulut deneyimi

Google'ın tabletler için tasarlanmış ve en uygun hale getirilmiş işletim sistemi Android 3.1 işletim sistemine (Android 3.2'ye upgrade imkanlı) sahip Eee Pad Slider kullanıcılara iyi bir web deneyimi sunuyor. Adobe Flash desteği ile zengin ve sürükleyici içeriği kullanıcılarının parmaklarının ucuna getiriyor.

MyNet ile dijital medyanın kolay bir şekilde kablosuz olarak evdeki network cihazlarından akışı sağlanır. Böylece HD videoları ve müzikleri HDTV'de ya da masaüstü PC'de oynatabilirsiniz.

MyLibrary, internetten indirdiğiniz kitapları, dergileri, gazeteleri erişilmesi kolay bir dosyada toplama olanağı sunarken, MyCloud müzik, video, fotoğraf gibi tüm dijital içeriklere tam erişim sağlamaktadır. Kullanıcılar aynı zamanda Mac ya PC sistemlerine uzaktan erişim için MyCloud'u kullanabilir, Eee Pad Slider'ın yeteneklerini geliştirmek için değişik uygulamalara erişebilirler.

Son olarak, Eee Pad Slider, Google Android Marketi ile yüz binlerce uygulamayı (Angry Birds, Facebook, Twitter gibi) kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!