Asuman Krause-Sefa Doğanay Talk Show Güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Asuman Krause-Sefa Doğanay Talk Show Güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 17:17

Asuman Krause-Sefa Doğanay Talk Show Güldürdü

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi 52. Kiraz Festivalinin 2. gününde Asuman Krause ve Sefa Doğanay’ı Tekirdağlılarla buluşturdu.
İpek Tanrıyar’ın sunumuyla sahil amfi tiyatroda düzenlenen programı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve yüzlerce Tekirdağlı izledi.
Sahil amfi tiyatronun en kalabalık günlerinden biri olan Asuman Krause-Sefa Doğanay Talk Show programı vatandaşlardan tam not aldı. Yıldız Tilbe, Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Mustafa Topaloğlu, Canan Karatay ve daha birçok ünlünün taklidini yapan Doğanay, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. Asuman Krause ve vatandaşlar ile diyalogları ise izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Sefa Doğanay ve Asuman Krause performansları ile festivalin 2. gününe damgasını vurdu.
“İLK FIRSATTA TEKİRDAĞ’A TEKRAR GELECEĞİM”
Program sonunda sahneye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her zaman kapılarının açık olduğunu belirterek Sefa Doğanay ve Asuman Krause’yi fahri Tekirdağlı ilan etti. Performanslarından dolayı ikiliye teşekkür eden başkan Albayrak Doğanay ve Krause’ye çiçek takdim etti.
Her fırsatta Tekirdağ’daki insanların sıcaklığından ve festivalin güzelliğinden bahseden Sefa Doğanay ilk fırsatta Tekirdağ’a tekrar geleceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!